امروز: دوشنبه 01 ارديبهشت 1404
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 16 اسفند 1403 - 08:56

اتحادخبر: معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر بر لزوم مشارکت بانک‌های خصوصی استان در تأمین مالی طرح‌های تولیدی و سرمایه‌گذاری استان تأکید کرد.

اتحادخبر: معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر بر لزوم مشارکت بانک‌های خصوصی استان در تأمین مالی طرح‌های تولیدی و سرمایه‌گذاری استان تأکید کرد.

ایفای نقش بانک‌ها در توسعه اقتصادی استان بوشهر ضروری است

به گزارش مهر، رسول رستمی در نشست مشترک با مدیران بانک‌های خصوصی استان بوشهر بر لزوم مشارکت این بانک‌ها در تأمین مالی طرح‌های تولیدی و سرمایه‌گذاری استان تأکید کرد و گفت: بانک‌های خصوصی که از منابع استان بهره می‌برند، باید نقش مؤثری در توسعه اقتصادی آن داشته باشند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر گفت: استان بوشهر به‌عنوان یک قطب اقتصادی و تجاری، نیازمند برنامه‌ریزی منسجم برای استفاده از ظرفیت‌های مالی در مسیر رشد و توسعه است.

وی گفت: بر همین اساس، دولت چهاردهم به‌دنبال فعال‌سازی ابزارهای جدید تأمین مالی است تا ضمن کاهش فشار بر بانک‌ها، امکان تأمین منابع لازم برای سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف را فراهم کند.

وی با اشاره به مصوبات سفر ریاست جمهوری به استان افزود: در این سفر، برنامه‌ای برای تأمین ۲۰ همت تسهیلات بانکی تدوین و با تأیید ارکان اعتباری بانک‌ها مصوب شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر یادآور شد: در این طرح، بانک‌های استان متعهد شدند که ۱۰ درصد از منابع خود را برای حمایت از پروژه‌های دارای ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی اختصاص دهند.

وی گفت: این برنامه در راستای افزایش بهره‌وری منابع بانکی و تسریع در تکمیل پروژه‌های کلیدی استان است.

رستمی تأکید کرد: مشارکت بانک‌های خصوصی در این فرآیند، یک الزام توسعه‌ای است و گفت: بانک‌هایی که از منابع اقتصادی استان استفاده می‌کنند، باید در مقابل، سهم خود را در تأمین مالی طرح‌های اولویت‌دار استان ایفا کنند.

وی اضافه کرد: همان‌گونه که سایر بانک‌ها در این طرح مشارکت دارند، انتظار می‌رود بانک‌های خصوصی نیز در این نظام برنامه‌ریزی‌شده حضور فعالی داشته باشند.

وی با بیان اینکه تجربه استان‌های دیگر نشان داده است که همراهی بانک‌های خصوصی با سیاست‌های توسعه‌ای می‌تواند تأثیر بسزایی در بهبود شاخص‌های اقتصادی داشته باشد، تصریح کرد: در صورتی که بانک‌های خصوصی همکاری لازم را نداشته باشند، استانداری مکانیسم‌های نظارتی و اجرایی لازم را برای ارزیابی و هدایت این بانک‌ها به سمت ایفای نقش در توسعه استان اتخاذ خواهد کرد.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • دیدار نوروزی دکتر سالاری با جمعی از حامیان دولت در استان بوشهر / تصاویر
  • پلی شگرف از دشتستان تاکالیفرنیای جنوبی ‌
  • دیدار با خانواده سردار شهید اصغرعدالت و ذکر خاطرات شهید در اولین روزهای سال نو / تصاویر
  • آخرین آهنگر برازجان، آخرین نجوای تاریخ
  • پیگیری مسائل و مشکلات جاده ای توسط مسئولین بخش ارم / تصاویر
  • دهن اسب آبی کم بود باسن ترامپ هم اضافه شد!
  • روستای قلعه سفید؛ تحول به مقصدی گردشگری
  • برگزاری آیین معارفه دو مدیر جوان در پتروشیمی مرجان / تصاویر
  • یک دشتستانی مدیر بانک ملی در استان مرکزی شد
  • اجرای جنگ شادی و تجلیل از نویسندگان و بازنشستگان شهر وحدتیه / تصاویر اختصاصی
  • ارائه کلیه خدمات تخصصی در کلینیک دندانپزشکی پارس/ اولویت سال ۱۴۰۴ راه‌اندازی CBCT و دیجیتالی کردن مجموعه است
  • آموزش و پرورش را تحقیر نکنید!
  • ناخدا عباس دیّری، فرشته نجات دریا
  • اولین جلسه شهردار برازجان با مدیران و پرسنل جهت ارائه خدمات مطلوب تر به شهروندان در سال جدید برگزار شد
  • ما رزومه مثبت داریم؛مسئولان کمک کنند/ آموزش و پرورش هیچ انرژی مثبتی به ما نداد
  • .: رضا امام حسنی حدود 20 ساعت قبل گفت: درود بر این نگاه ...
  • .: محمد حدود 21 ساعت قبل گفت: با انتخاب خانم مظفری ...
  • .: نسرین 1 روز قبل گفت: رسا و شفاف ...
  • .: جواب علوم پزشکی بوشهر(عبدالله همیشگی) 1 روز قبل گفت: اگر کیهان و کیهانیان ...
  • .: یوسف قیصی زاده حدود 4 روز قبل گفت: احسنت بر دکتر خشایار ...
  • .: رضا حدود 4 روز قبل گفت: اسب آبی پیشش لنگ ...
  • .: مهدی حدود 5 روز قبل گفت: دقیقا درست فرمودی. عمرمون ...
  • .: احمدی حدود 5 روز قبل گفت: هر غریبه ای استاندار ...
  • .: جوان حدود 5 روز قبل گفت: سلام و تشکر از ...
  • .: دانشگاهی حدود 5 روز قبل گفت: ای بنازوم قلمته! هزار ...