کد خبر: 205283 ، سرويس: استان بوشهر
تاريخ انتشار: 13 اسفند 1403 - 18:18
شهردار بوشهر خبر داد
راه اندازی نمایشگاه صنایع دستی و مشاغل خانگی در راستای حمایت از زنان سرپرست خانوار بوده است/بیش از ۱۰۰ زن سرپرست خانوار در این نمایشگاه فعالیت دارند

اتحاد خبر-سعیده دشتی:   نمایشگاه صنایع دستی و مشاغل خانگی بوشهر شامگاه یکشنبه با حضور مسئولان شهری و علاقه‌مندان به هنرهای دستی و مشاغل خانگی، به‌ویژه در حمایت از زنان سرپرست خانوار، در بندر بوشهر افتتاح شد.به گزارش اتحاد خبر، حسین حیدری  گفت :این نمایشگاه که به مناسبت نکوداشت هفته بوشهر برپا شده، شامل غرفه‌هایی در زمینه‌های مختلف از جمله صنایع دستی، مشاغل خانگی، گریم و نقاشی، هنرهای فرهنگی، ورزشی و غذایی است...

 

اتحاد خبر-سعیده دشتی:   نمایشگاه صنایع دستی و مشاغل خانگی بوشهر شامگاه یکشنبه با حضور مسئولان شهری و علاقه‌مندان به هنرهای دستی و مشاغل خانگی، به‌ویژه در حمایت از زنان سرپرست خانوار، در بندر بوشهر افتتاح شد. 



به گزارش اتحاد خبر، حسین حیدری  گفت :این نمایشگاه که به مناسبت نکوداشت هفته بوشهر برپا شده، شامل غرفه‌هایی در زمینه‌های مختلف از جمله صنایع دستی، مشاغل خانگی، گریم و نقاشی، هنرهای فرهنگی، ورزشی و غذایی است.

حسین حیدری، شهردار بندر بوشهر، در آیین افتتاح این نمایشگاه با اشاره به اهمیت حمایت از زنان سرپرست خانوار اظهار کرد: «شهرداری بندر بوشهر با برپایی این نمایشگاه، فرصتی را برای معرفی توانمندی‌های زنان سرپرست خانوار فراهم کرده است. هدف اصلی این نمایشگاه ارائه فضایی برای به نمایش گذاشتن محصولات دست‌ساز و مشاغل خانگی است که در حمایت از این زنان صورت گرفته است.»

وی ادامه داد: «در این نمایشگاه، ۱۰۲ سرپرست خانوار محصولات خود را به بازدیدکنندگان عرضه می‌کنند. این امر فرصتی مهم برای معرفی و فروش صنایع دستی و محصولات خانگی این زنان است که به نوعی در تقویت اقتصاد خانواده‌هایشان مؤثر است.»



برپایی نمایشگاه دائمی صنایع دستی

شهردار بوشهر در ادامه به برنامه‌های آینده شهرداری برای حمایت از زنان سرپرست خانوار اشاره کرد و افزود: «در حال بررسی مکان مناسبی برای برپایی نمایشگاه دائمی صنایع دستی و مشاغل خانگی هستیم. هدف این است که این نمایشگاه دائمی به‌طور خاص زمینه حضور و مشارکت زنان سرپرست خانوار را فراهم کند. برای تحقق این هدف نیاز به فضایی با دسترسی مناسب به شهروندان داریم که امکان ایجاد ۳۰۰ غرفه دائمی در آن فراهم شود.»

برگزاری مسابقات ورزشی به مناسبت هفته بوشهر

حیدری همچنین از آماده‌سازی زمین اختصاصی برای برگزاری مسابقات ورزشی به مناسبت نکوداشت هفته بوشهر خبر داد. این مسابقات شامل رقابت‌های گل کوچک، بسکتبال ۳ به ۳ و داژبال برای پیشکسوتان بالای ۴۰ سال است. وی افزود: «زمین اختصاصی برای این مسابقات روبروی میدان شهید رئیسعلی دلواری آماده شده است و تاکنون ۱۵ تیم در رشته گل کوچک، ۱۰ تیم در رشته بسکتبال و هشت تیم در رشته داژبال از محلات مختلف برای شرکت در مسابقات اعلام آمادگی کرده‌اند.»

زمان و مکان نمایشگاه

نمایشگاه صنایع دستی و مشاغل خانگی ویژه زنان سرپرست خانوار از شامگاه یکشنبه به مدت یک هفته در روبروی میدان شهید رئیسعلی دلواری برپاست و آماده پذیرایی از شهروندان است. این نمایشگاه فرصتی مناسب برای آشنایی با صنایع دستی و مشاغل خانگی است که می‌تواند به رونق اقتصادی این زنان و همچنین معرفی ظرفیت‌های فرهنگی و هنری منطقه کمک کند.

این نمایشگاه به‌عنوان یک اقدام مهم در راستای حمایت از زنان سرپرست خانوار و معرفی توانمندی‌های آنها در زمینه‌های مختلف، به‌ویژه صنایع دستی و مشاغل خانگی، تأثیر مثبتی در رشد اقتصادی و فرهنگی بوشهر خواهد داشت. همچنین برنامه‌های جانبی همچون مسابقات ورزشی به مناسبت هفته بوشهر، فضای اجتماعی و فرهنگی این هفته را تقویت کرده و موجب ایجاد حس همبستگی و نشاط در بین شهروندان شده است.

 













لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/205283