کد خبر: 204427 ، سرويس: استان بوشهر
تاريخ انتشار: 01 اسفند 1403 - 07:53
۴۰۰ قلم کالای راهبردی در پالایشگاه دوم پارس جنوبی بومی‌سازی شد

اتحادخبر: مدیر پالایشگاه دوم مجتمع گاز پارس جنوبی گفت: ساخت ۴۰۰ قلم کالا و تجهیزات فنی با استفاده از دانش و تخصص نیروهای جوان ایرانی و بهره مندی از شرکت های دانش بنیان و بار اولی از ابتدای امسال تاکنون بومی سازی شده است. محسن عطارزاده، در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه مجتمع گاز پارس جنوبی همواره با تکیه بر توان ملی و استعدادهای بومی در...

اتحادخبر: مدیر پالایشگاه دوم مجتمع گاز پارس جنوبی گفت: ساخت ۴۰۰ قلم کالا و تجهیزات فنی با استفاده از دانش و تخصص نیروهای جوان ایرانی و بهره مندی از شرکت های دانش بنیان و بار اولی از ابتدای امسال تاکنون بومی سازی شده است.

۴۰۰ قلم کالای راهبردی در پالایشگاه دوم پارس جنوبی بومی‌سازی شد

به گزارش ایرنا، محسن عطارزاده، در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه مجتمع گاز پارس جنوبی همواره با تکیه بر توان ملی و استعدادهای بومی در مسیر شکوفایی اقتصادی کشور گام‌ برداشته است اظهارکرد: اکنون پالایشگاه دوم پارس جنوبی با استفاده ۱۰۰ درصدی از کالاهای داخلی در مسیر رشد استعدادها، شکوفایی قدرت ابتکار و خلاقیت کارکنان حرکت کرده و از استفاده و به کارگیری کالاهای خارجی بی نیاز شده است.

مدیر پالایشگاه دوم مجتمع گاز پارس جنوبی افزود: داشتن نیروهای کارآمد، خلاق و با مهارت افتخاری بزرگ برای مجموعه است طوریکه از ابتدای سال تاکنون، با برنامه ریزی و شناسایی دقیق نیازمندی واحدهای پالایشگاهی بیش از ۴۰۰ قطعه و تجهیز راهبردی در پالایشگاه دوم پارس جنوبی بومی سازی شده است.

عطارزاده ادامه داد: کالاهای ساخته شده و مورد بهره برداری در پالایشگاه دوم پارس جنوبی بیشترین استفاده را در حوزه‌های برق، ابزار دقیق، مکانیک و مواد شیمیایی ثبت کرده است.

وی مهمترین کالاهای ساخت داخل را اقلامی مانند الکتروموتورها، گسکت، فلنچ، کلیدهای ولتاژ بالا و انواع قطعات حوزه برق و ابزار دقیق که از سوی متخصصان داخلی بومی سازی شده است، عنوان کرد.

عطارزاده یادآورشد: مجتمع گاز پارس جنوبی پرچمدار نیروی انسانی متخصص و کارآمد در وزارت نفت و کشور است و یکی از افتخارات و امتیازات آن بهره مندی از نیروی های متخصص و ارزشمند است.

 

لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/204427