کد خبر: 202085 ، سرويس: استان بوشهر
تاريخ انتشار: 24 دي 1403 - 18:24
متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان؛
هیچ درمان و واکسن اختصاصی برای درمان بیماری متاپنومو ویروس انسانی وجود ندارد

اتحاد خبر:متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان گفت: هیچ درمان و واکسن اختصاصی برای درمان بیماری متاپنومو ویروس انسانی وجود ندارد و مراقبت‌های درمانی بیشتر جنبه حمایتی دارد.دکتر ندا موصلی اظهار داشت: ویروس HMPV  ویروس جدیدی نیست و از سال ۲۰۰۱ کشف‌شده است که عاملی برای ...

اتحاد خبر:متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان گفت: هیچ درمان و واکسن اختصاصی برای درمان بیماری متاپنومو ویروس انسانی وجود ندارد و مراقبت‌های درمانی بیشتر جنبه حمایتی دارد.

دکتر ندا موصلی در مصاحبه با روابط عمومی بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان اظهار داشت: ویروس HMPV  ویروس جدیدی نیست و از سال ۲۰۰۱ کشف‌شده است که عاملی برای بروز بیماری‌های تنفسی از فردبه‌فرد یا از طریق سطوح به افراد است.

دکتر موصلی ضمن اشاره به عوامل شایع در این بیماری بیان داشت: تب و لرز، سرفه، گلودرد، گرفتگی بینی و تنگی نفس، ضعف و بی‌حالی بوده که در کودکان اسهال و استفراغ نیز به این عوامل اضافه می‌شود.

وی در ادامه افزود: گاهی اوقات این ویروس می‌تواند منجر به عوارض جدی گردد که حتی نیاز به بستری فرد بیمار در بیمارستان‌ها شود.



متخصص بیماری‌های گرمسیری بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان ضمن بیان این عوارض اشاره داشت: این عوارض شامل بیماری برونشیولیت، برونشیت، پنومونی یا ذات‌الریه، عفونت گوش میانی، حملات آسم یا تشدید بیماری مزمن انسدادی ریوی است.

دکتر موصلی در خصوص دوره نهفته (کمون) بیماری هم اضافه داشت: دوره نهفته این بیماری از پنج تا نه روز بوده و در این مدت فرد مبتلا شده هیچ گون علائمی نداشته و بعدازاین دوره علائم بالینی بیماری ظاهر می‌شود.

وی گفت: این ویروس معمولاً همه سنین را درگیر می‌کند ولی اغلب در کودکان زیر پنج سال و افراد بالای ۶۵ سال علامت‌دار شده و نیاز به مراقبت پیدا می‌کنند.

دکتر موصلی عوامل پیشگیری این بیماری را برشمارد و اظهار داشت: مردم عزیز می‌توانند با رعایت مواردی از جمله شستشوی دست‌ها به‌طور منظم با آب و صابون حداقل به مدت ۲۰ ثانیه، اجتناب از تماس دست‌های آلوده به چشم، بینی و دهان، پرهیز از تماس نزدیک با افراد بیمار، پوشاندن دهان و بینی به هنگام عطسه و سرفه، ایجاد تهویه مناسب، تمیز کردن سطوح بخصوص دستگیره درب‌ها، استفاده از ماسک ساده و رعایت فاصله اجتماعی از انتشار و مبتلا شدن به این بیماری جلوگیری نمایند.

متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان ضمن تأکید به مردم عزیز در رعایت کردند موارد مزبور گفت: تزریق واکسن آنفلوانزا در خفیف کردن علائم می‌تواند مؤثر باشد ولی بهترین درمان استراحت و ماندن در منزل و استفاده از مایعات است.

لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/202085