کد خبر: 200670 ، سرويس: استان بوشهر
تاريخ انتشار: 28 آذر 1403 - 16:34
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر خبر داد ؛
فعالیت ١۴۵ پروژه راهداری در استان بوشهر

اتحاد خبر- سعیده دشتی:مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر بیان کرد:  ۱۴۵ پروژه  راهداری در استان  با اعتبار ۲ هزار و ۱۰۰ میلیارد در حال فعالیت است که تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد.

 

اتحاد خبر- سعیده دشتی:مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر بیان کرد:  ۱۴۵ پروژه  راهداری در استان  با اعتبار ۲ هزار و ۱۰۰ میلیارد در حال فعالیت است که تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد.


 

به گزارش اتحاد خبر، عبدالکریم اخترشناس در نشست خبری با رسانه های استان بوشهر به مناسبت هفته حمل و نقل اظهار کرد:  بخشی از این پروژه ها در دهه فجر و بخش دیگری در نیمه اول سال آینده به دلیل بهرداری می رسد‌.

وی افزود: روکش آسفالت محور چغادک به بوشهر و بالعکس با اعتبار ۷۵ میلیارد، به روز رسانی روشنایی این محور همراه با اجرای نیوجرسی و خط کشی با اعتبار ۶۰ میلیارد تومان از جمله این طرح ها است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان بوشهر ادامه داد: اجرای میدان تقاطع چغادک به عنوان نقطه حادثه خیز با اعتبار ۱۷ میلیارد تومان در دهه فجر امسال آغاز می شود.

اخترشناس تصریح کرد:  بهره برداری از رفع نقطه حادثه خیز پیچ‌های جاشک با اعتبار ۶۳ میلیارد تومان، بهره برداری از  قطعه دوم تعریض شده محور آبدان به دوراهک با اعتبار ۶۳ میلیارد تومان از دیگر پروژه‌ها این سازمان در استان بوشهر است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر ی بادآور شد:
 بهره برداری از ابنیه فنی محور دیلم به بهبهان (قبل از روستای عامری) شامل ۹ دستگاه پل با اعتبار ۳۱ میلیارد تومان، بهره برداری روکش آسفالت میدان بسیج تا پلیس راه گناوه با اعتبار ۲۲ میلیارد تومان، بهره برداری از روکش آسفالت حفاظتی میدان گادویی به بوشهر با اعتبار ۱۷ میلیارد تومان و بهره برداری از تبدیل آبنما به پل در شیخیان دشتی با اعتبار ۳۰ میلیارد تومان از دیگر طرح های قابل افتتاح در سال جاری است.

اخترشناس ادامه داد: همچنین بهره برداری تعریض و بهسازی محور روستایی سنا به شنبه با اعتبار ۲۰ میلیارد تومان در دستور کار است.

وی گفت:  شروع بهسازی قطعه سوم شیخیان به گزدراز با اعتبار ۲۰ میلیارد تومان و بهره برداری از تعریض و بهسازی فاز اول سعدآباد – نظر آقا با اعتبار ۲۰ میلیارد تومان از دیگر طرح‌های در دست اجرا است.

وی با اشاره به احداث محور روستایی باغ تاج با اعتبار ۳۰ میلیارد تومان و حذف نقطه حادثه خیز پیچ برق گردنه کنارتخته با اعتبار ۳۰ میلیارد تومان، از تکمیل رفع ۲۴ نقطه پر تصادف و حادثه خیز با اعتبار ۴۵۰ میلیارد تومان اعتبار
خرید ۹ دستگاه ماشین آلات جدید راهداری با اعتبار ۷۲ میلیارد تومان و بهره برداری از پلیس راه سیراف- عسلویه با اعتبار ۱۸ میلیارد تومان خبر داد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر عنوان کرد:
۴۹ کیلومتر راه روستایی طی ۹ ماهه امسال احداث شده است.

اخترشناس بیان کرد: اکنون ۳۲ پروژه راه روستایی بوشهر با اعتبار ۴۳۰ میلیارد تومان در استان دست اجرا است به گونه ای که با شاخص ۹۸ درصد از استان‌های پیشگام در راه دسترسی مناسب روستایی کشور به شمار می رویم.

مدیرکل حمل و نقل  بیان کرد: پرونده آسفالت راه‌های روستایی بالای ۵۰ خانوار استان بسته شده و اکنون اولویت روستاهای بالای ۲۰ خانوار است.
وی ادامه داد: چهار روستای باقیمانده بالای ۲۰ خانوار در استان فاقد راه آسفالت داریم که برخی از آنها مثل باغ تاج دشتستان پروژه اش فعال و مابقی روستاها پیگیر تأمین اعتبار هستیم که در صورت تحقق، استان پیشگام کشور در آسفالت راه دسترسی روستاها خواهیم شد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر گفت:  هفت میلیون تن کالا در سال جاری از مبدا استان جابجا شده که از این میزان ۸۳ هزار تن کالاهای اساسی نظیر برنج و گندم بوده است.

وی افزود: همچنین ۴ میلیون نفر مسافر طی ۹ ماه سال جاری در آستان جا بجا شده اند.
 
اخترشناس در بخش دیگری از سخنانش عنوان کرد: بهسازی، روکش و لکه گیری آسفالت به ۳۳۰ کیلومتر و اصلاح ۶ نقطه حادثه خیز، تعمیر و نصب ۱۷ هزار تابلوی ایمنی، انتظامی و اطلاعاتی و اجرای روشنایی جاده‌ای به طول ۱۸ کیلومتر در دستور کار است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان بوشهر گفت: خط کشی جاده‌ای به طول چهار هزار کیلومتر و نصب نیوجرسی بتنی به طول ۴۰ کیلومتر در سال جاری انجام شده است.

وی عنوان کرد: طی هشت ماه نخست امسال شاهد کاهش ۹ درصد تصادفات هستیم

اخترشناس یادآور شد: بر اساس اعلام سازمان راهداری در ارزیابی عملکرد نیمه نخست امسال، راهداری استان بوشهر در چند شاخص حائز رتبه‌های برتر شد که می‌توان به رتبه یک احداث راه روستایی، رتبه ۲ عملیات نگهداری رویه راه‌ها، رتبه ۳ رفع نقاط پرحادثه مصوب، رتبه ۳ نصب و نگهداری علائم ایمنی راه، رتبه ۴ در زمینه جذب درآمد پیش بینی شده و رتبه ۵ روابط عمومی اشاره کرد.

لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/200670