کد خبر: 199037 ، سرويس: استان بوشهر
تاريخ انتشار: 20 آبان 1403 - 08:49
مدیر امور اراضی استان بوشهر:
فعالیت واحدهای گشت امور اراضی استان بوشهر تقویت شود

اتحادخبر:  مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: فعالیت واحدهای گشت امور اراضی استان بوشهر تقویت شود.

اتحادخبر:  مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: فعالیت واحدهای گشت امور اراضی استان بوشهر تقویت شود.

فعالیت واحدهای گشت امور اراضی استان بوشهر تقویت شود

به گزارش مهر، احمد مشایخی صبح شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اهمیت حفاظت از اراضی کشاورزی به دلیل تأثیر مثبت در اقتصاد بر کسی پوشیده نیست و باید بتوان در جهت حفظ کاربری آن اقدامات مؤثری انجام داد.

وی اضافه کرد: خرد شدن اراضی کشاورزی کاهش بهره وری و کیفیت محصولات دارد و کارآیی و استفاده مطلوب از زمین‌های کشاورزی به شدت کاهش می‌یابد.

مدیر امور اراضی جهاد کشاورزی بوشهر افزود: تغییر کاربری غیر اصولی نتایج زیانباری در درازمدت ایجاد می‌کند و باید برای موارد درخواستی تغییر کاربری نیز از شاخص مهم آمایش سرزمین که در آن به صورت اصولی کاربری اراضی بررسی می‌شود استفاده کرد.

مشایخی تصریح کرد: واحد گشت شهرستان باید برنامه منظمی برای رصد اراضی کشاورزی داشته باشد که بتواند از تغییر کاربری غیر مجاز این اراضی جلوگیری کند و یا در همان مراحل اولیه ادامه عملیات ساخت و ساز را متوقف کند.

وی بیان کرد: در یک هفته به تعداد ۱۷ مورد تغییر کاربری غیر مجاز توسط واحد گشت شهرستان‌های تنگستان، دشتستان و گناوه شناسایی و منجر به صدور اخطاریه و تشکیل پرونده حقوقی جهت طی مراحل قانونی شد.

لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/199037