کد خبر: 197844 ، سرويس: جهان
تاريخ انتشار: 21 مهر 1403 - 10:05
بلینکن: نگران وضع اسفناک کودکان و زنان غزه هستیم!

اتحادخبر: وزیر خارجه آمریکا مدعی تلاش دیپلماتیک برای جلوگیری از گسترش بحران در خاورمیانه شد.

 

اتحادخبر: وزیر خارجه آمریکا مدعی تلاش دیپلماتیک برای جلوگیری از گسترش بحران در خاورمیانه شد.

بلینکن: نگران وضع اسفناک کودکان و زنان غزه هستیم! 

به گزارش مهر به نقل از رویترز، «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا گفت نگرانی عمیقی در آسیا در مورد چشم انداز گسترش درگیری در خاورمیانه وجود دارد.

وزیر خارجه آمریکا مدعی شد که واشنگتن به استفاده از دیپلماسی برای کنترل اوضاع متعهد است.

بلینکن در یک کنفرانس مطبوعاتی مدعی شد: تمرکز شدید آمریکا، بر جلوگیری از گسترش این درگیری‌ها است. و ما هر روز روی آن کار می‌کنیم.

به ادعای وزیر خارجه آمریکا، واشنگتن از طریق بازدارندگی و دیپلماسی بسیار سخت کار می‌کند تا از گسترش درگیری جلوگیری کند.

بلینکن، که بمب‌های کشورش جان مردم غزه را می‌گیرد، این را هم به ادعاهایش افزود که بدیهی است که نگرانی عمیقی در مورد وضعیت اسفناک کودکان، زنان و مردان در غزه وجود دارد.

وزیر خارجه آمریکا افزود که واشنگتن اهمیت تأمین نیازهای بشردوستانه مردم غزه را به تل آویو تاکید کرده است و به نفع رژیم صهیونیستی است که افرادی که به دلیل جنگ با لبنان مجبور به ترک خانه‌های خود شده‌اند، بتوانند بازگردند.

 

لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/197844