امروز: سه شنبه 23 ارديبهشت 1404
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 06 خرداد 1403 - 11:31

اتحادخبر: یکی از رهبران جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) با اشاره به اینکه نیازی به مذاکره جدید با تل‌آویو نیست، تأکید کرد که بحث اصلاح پیشنهاد میانجی‌ها، در راستای کمک به اسرائیل و مهلت دادن به آن است تا از حکم دادگاه لاهه فرار کند.

 

اتحادخبر: یکی از رهبران جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) با اشاره به اینکه نیازی به مذاکره جدید با تل‌آویو نیست، تأکید کرد که بحث اصلاح پیشنهاد میانجی‌ها، در راستای کمک به اسرائیل و مهلت دادن به آن است تا از حکم دادگاه لاهه فرار کند.

حماس: نیازی به مذاکره مجدد با اسرائیل نیست

آفتاب‌‌نیوز نوشت: «اسامه حمدان» از رهبران جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) امروز شنبه در واکنش به گمانه‌زنی‌های رسانه‌های اسرائیلی درباره آغاز مجدد مذاکرات آتش‌بس در غزه، تأکید کرد که سخن گفتن از مذاکره مجدد، جدی نیست.

وی با بیان اینکه هدف از مذاکرات توقف تجاوز، پایان دادن به محاصره و توافق عادلانه برای تبادل اسرا بوده است، به شبکه خبری الجزیره گفت: «به واسطه‌ها درباره از سرگیری مذاکرات چیزی نگفته‌ایم».

سران اسرائیل به ویژه نتانیاهو بار‌ها مانع از حصول توافق آتش‌بس و تبادل اسرا شده‌اند؛ زیرا بر این باور بودند که با جنگ زمینی خواهند توانست اسرای صهیونیست را آزاد کنند و به زعم خود، به حضور مقاومت فلسطین پایان دهند.

در حال حاضر که هشت ماه از آغاز جنگ اسرائیل علیه غزه می‌گذرد، صهیونیست‌ها به هیچ یک از اهداف مد نظر خود دست نیافته‌اند و به همین دلیل در حال حاضر، خواستار از سرگیری مذاکرات آتش‌بس شده‌اند.

روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت» اموز به نقل از منابعی که آنان را آگاه می‌نامد، گزارش داد: مذاکرات توافق تبادل [اسرا]قرار است هفته آینده بر مبنای پیشنهاد‌های میانجی‌ها از سر گرفته شود.

«جیلی کوهن» خبرنگار تلویزیون اسرائیل (کان) اذعان کرد که «همه نهاد‌های امنیتی [اسرائیل]حامی پیشرفت در مذاکرات هستند؛ هر چند این مسئله مستلزم توقف جنگ باشد».

حمدان با اشاره به اینکه نیازی به مذاکره جدید نیست و حماس به پیشنهاد‌های میانجی‌ها پاسخ داد، تصریح کرد: بحث اصلاح پیشنهاد میانجی‌ها، در راستای کمک به اسرائیل و مهلت دادن به آن است تا از حکم دادگاه لاهه فرار کند.

وی ضمن طرح پرسش درباره ضمانت‌هایی که می‌توان برای پذیرش ایده‌های جدید اسرائیل ارائه کرد، خاطر نشان کرد: «اگر ضمانت‌های جدی وجود نداشته باشد، به معنای دادن زمان بیشتری به اسرائیل است تا به تجاوزات خود ادامه دهد».

حمدان با تأکید بر اینکه حماس پیش از این، با پیشنهاد قبلی موافقت کرد، ولی اسرائیل آن را نپذیرفت، تصریح کرد: «هیچ تضمینی وجود ندارد [که اسرائیل پیشنهاد جدید را بپذیرد]تا مذاکرات آغاز شود».

این مقام حماس با اشاره به اینکه آنچه اسرائیل درباره آتش‌بس مداوم می‌گوید، کافی نیست، در پایان خاطر نشان کرد: اسرائیل باید فورا از نوار غزه خارج شود و تمامی حملاتش نیز متوقف گردد».

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از آیین گشایش بیست‌ونهمین نمایشگاه نفت
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از نخستین روز بیست‌ونهمین نمایشگاه بین المللی نفت با حضور رییس جمهور
  • معاون عمرانی فرمانداری دشتستان منصوب شد
  • بازدید نماینده دشتستان به همراه فرماندار شهرستان و رئیس دانشگاه علوم پزشکی از مراکز درمانی این شهرستان / تصاویر اختصاصی اتحاد خبر
  • پنجمین نکوداشت هفته گویش دشتستانی / تصاویر
  • کشتی فقط ورزش نیست، مدرسه پهلوانی است
  • پیروزی حقوقی جم با هدایت شیرکانی و نجفی اردکانی؛ پایان پرونده مهر
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از دومین روز بیست‌ونهمین نمایشگاه بین المللی نفت در تهران
  • نسخه اینترنتی هفته نامه اتحاد جنوب/شماره 1341
  • بخشدار بخش ارم: پروژه راه ارتباطی نمازگاه–ارم–بوشکان با جدیت پیگیری می‌شود
  • نمایش "آزرمیدخت" در پلاتو استاد فخری برازجان به روی صحنه است
  • فرج الله کمالی با سروده هایش حافظ ادبیات و گویش شیرین محلی بود
  • سرپرست میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی استان بوشهر معارفه شد / تصاویر
  • تفاهم‌نامه همکاری پژوهشگاه پلیمر ایران و پتروشیمی جم پیلن امضا شد / تصاویر اختصاصی اتحاد خبر
  • تیم‌های اتحاد و تابان فینالیست لیگ پیشکسوتان فوتبال برازجان شدند / تصاویر
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از آیین گشایش بیست‌ونهمین نمایشگاه نفت
  • لزوم توسعه زیرساخت‌های جاده‌ای در منطقه پارس جنوبی
  • بازآرایی حکمرانی در بوشهر
  • دیپلمات دشتستانی در قلب دیپلماسی جهانی
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از نخستین روز بیست‌ونهمین نمایشگاه بین المللی نفت با حضور رییس جمهور
  • انتصاب یک بوشهری بعنوان عضو هیات مدیره شرکت مهندسان مشاور خانه سازی ایران
  • اجرای جنگ شادی و تجلیل از نویسندگان و بازنشستگان شهر وحدتیه / تصاویر اختصاصی
  • گزارش تصویری / تجلیل از کارگران نمونه منطقه پارس
  • دهن اسب آبی کم بود باسن ترامپ هم اضافه شد!
  • آیین افتتاح آموزشگاه رانندگی پایه یک و دو اژدری در برازجان برگزار شد / تصاویر اختصاصی
  • معاون عمرانی فرمانداری دشتستان منصوب شد
  • بازدید نماینده دشتستان به همراه فرماندار شهرستان و رئیس دانشگاه علوم پزشکی از مراکز درمانی این شهرستان / تصاویر اختصاصی اتحاد خبر
  • یک دشتستانی مدیر بانک ملی در استان مرکزی شد
  • پنجمین نکوداشت هفته گویش دشتستانی / تصاویر
  • آموزش و پرورش را تحقیر نکنید!
  • .: محمدی حدود 3 ساعت قبل گفت: لعنت به این بیماری ...
  • .: معصومه دویره حدود 13 ساعت قبل گفت: با سپاس از روزنامه ...
  • .: معصومه دویره حدود 13 ساعت قبل گفت: در پشت این مطلب ...
  • .: مهدی حدود 14 ساعت قبل گفت: بیش باد! دشتستان و ...
  • .: سید حمید رضا حسینی 1 روز قبل گفت: برای عزیزان جناب آقای ...
  • .: ابوالقاسم جام شهریاری 1 روز قبل گفت: بسم‌الله الرحمن الرحیم الهم ...
  • .: مهدی حدود 2 روز قبل گفت: هزار آفرین به انتخاب ...
  • .: مسعود آتشی حدود 3 روز قبل گفت: درود خدا بر همه ...
  • .: اکبری حدود 4 روز قبل گفت: یاد و خاطره استاد ...
  • .: رضایی حدود 4 روز قبل گفت: درود به اتحاد خبر ...