کد خبر: 186980 ، سرويس: ورزش
تاريخ انتشار: 21 آذر 1402 - 10:33
صعود باشگاه کوهنوردی سهندبرازجان به ارتفاعات چه بهلو

اتحادخبر-باقر سراج زاده: باشگاه کوهنوردی سهندبرازجان موفق شد به ارتفاعات۱۵۰۰متری چه بهلو در گیسکان در شرق برازجان صعود کند.

اتحادخبر-باقر سراج زاده: باشگاه کوهنوردی سهندبرازجان موفق شد به ارتفاعات۱۵۰۰متری چه بهلو در گیسکان در شرق برازجان صعود کند.

 

 

این باشگاه دراجرای برنامه تقویمی خود از پای کوه بر بلندی‌های گیسکان استارت زد و طبق همین برنامه روز جمعه 17 آذر 1402 ساعت 5:30 صبح، در محل پارک کوهنورد گرد هم آمده و راهی کوهستان سربه‌فلک کشیدۀ گیسکان در شرق برازجان شدند.

بعد از گذر از پیچ‌و‌خم‌های جاده و گذشت یک ساعت، به منطقه چهرو رسیدند. جایی که خورشید هر روز صبح از پشت این رشته‌کوه سر در می‌آورد و انوار خود را بر دشتستان، سرای دلیرمردان و شیرزنان می‌تاباند.


 

هم‌نوردان پس از پیاده شدن گرد هم جمع شدند تا آیین خوش‌آمدگویی، آمارگویی، بیان مسیر حرکت و مسئولیت افراد توسط سرپرست باشگاه، سیدفتح الله موسوی انجام شود و ساعت 7 صبح هم‌نوردان با روحیه و انگیزه عالی در یک ستون و سرقدم‌های کوتاه، شیب کوه را بالا رفتند و از نزدیکی خانه‌های روستایی عبور کردند تا در مسیر صعود قرار گرفتند.

در ساعت 9:15 حرکت به سمت چه بهلو بود که پس از گذشت از صخره‌ها در ساعت 11:20 دقیقه به منطقه چه بهلو رسیدند و پس از استراحت در ساعت 13:30 همان مسیر را به قصد فرود برگشتند و در ساعت 17:30 به شهر برازجان رسیدند.



مسئولیت اعضا شرکت‌کننده: حاج سیدفتح آله موسوی : سرپرست، احمدصفدری :راهنماو سرقدم، محمد جواد دشتی :فنی گروه، دکتر نیک بخت و خانم دکتر نیک پی :پزشکان گروه، ابراهیم مهندسی ، مریم پیروی : امداد نجات، سلیمی ، دانش :محیط زیست، علی شولی : عکاس، بنافی ، مرادی  :  عقبدار














 

لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/186980