کد خبر: 181006 ، سرويس: استان بوشهر
تاريخ انتشار: 26 تير 1402 - 08:02
طی سال جاری؛
۳۷۸ دستگاه وسیله نقلیه سرقتی در استان بوشهر کشف شد

اتحادخبر: رئیس پلیس آگاهی استان بوشهر از کشف ۷۹ دستگاه خودرو و ۲۹۹ دستگاه موتور سرقتی در سال جاری در استان بوشهر خبر داد.

اتحادخبر: رئیس پلیس آگاهی استان بوشهر از کشف ۷۹ دستگاه خودرو و ۲۹۹ دستگاه موتور سرقتی در سال جاری در استان بوشهر خبر داد.

۳۷۸ دستگاه وسیله نقلیه سرقتی در استان بوشهر کشف شد

به گزارش مهر، سرهنگ جوشن سهرابی عصر یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: از آنجا که مقابله هدفمند با وقوع جرایم سرقت از اولویت‌های سال جاری پلیس استان و خواسته به حق شهروندان بوده، موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس استان قرار گرفت.

رئیس پلیس آگاهی استان بوشهر خاطرنشان کرد: با اجرای طرح‌های مقطعی و پیگیری‌ها و تلاش‌هایی که توسط پلیس آگاهی و افسران تحقیق دوایر تجسس انجام شد.

وی افزود: با شناسایی و دستگیری تعداد ۱۷۹ نفر سارق و مال‌خر به لطف خدای متعال تعداد ۷۹ دستگاه خودرو و ۲۹۹ دستگاه موتورسیکلت سرقتی تا این لحظه کشف و به افراد مالباخته مسترد شده است.

سهرابی اضافه کرد: در سال جاری وقوع سرقت خودرو و موتورسیکلت در مقایسه با مدت مشابه در سال قبل با افزایش در وقوع مواجه بوده است.

وی ادامه داد: استفاده شهروندان از پارکینگ عمومی با خودداری از پارک و رها کردن خودرو در خیابان‌ها، استفاده از تجهیزات بازدارنده و مناسب و رعایت بیشتر توصیه‌ها و نکات ایمنی می‌تواند در کنار اقدامات و فعالیت‌های پلیس در کاهش وقوع سرقت مؤثر و مهم باشد.

 

لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/181006