
اتحادخبر: در آستانه ی عید بزرگ غدیر خم، جشن دهه ی امامت و ولایت با حضور کارکنان و متخصصان پالایشگاه دهم پارس جنوبی در نمارخانه این مجموعه برگزار شد.

نعمتی ادامه داد: در آستانه ی عید غدیر برنامه محوری جشن این روز بزرگ در نمازخانه ی پالایشگاه دهم پارس جنوبی برگزار گردید و گروه همخوانی و تواشیح جوانان شهر کنگان در این مراسم به اجرای برنامه پرداختند.
وی گفت: یکی از اهداف مهم کارهای فرهنگی و هنری در پالایشگاه دهم پارس جنوبی استفاده از ظرفیت ها و پتانسیل های ارزشمند شهرستان کنگان و دیگر شهرهای پیرامونی این پالایشگاه می باشد و خوشبختانه تاکنون تعامل و همکاری خوبی در این خصوص با سازمان ها و گروه های هنری منطقه برقرار است.
مدیر پالایشگاه دهم پارس جنوبی در ادامه تصریح کرد: برنامه های محوری دهه ی امامت و ولایت تا روز عید بزرگ غدیر خم ادامه خواهد داشت و پس از آن متخصصان و کارکنان پالایشگاه دهم و شیفته ی اهل بیت علیه السلام خود را برای اجرای برنامه های ماه محرم آماده خواهند کرد.




