کد خبر: 179399 ، سرويس: استان بوشهر
تاريخ انتشار: 20 خرداد 1402 - 18:45
نماینده بوشهر ،گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی خبر داد ؛
تصویب ۵۰۰ میلیارد تومان جهت بیمه ملوانان و صیادان در مجلس

اتحادخبر -سعیده دشتی :نماینده بوشهر ،گناوه و  دیلم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه بیمه ملوانان و صیادان بسیار با اهمیت است افزود : در سال ۱۴۰۰ اعتباری بالغ بر ۵۰۰ میلیارد تومان در این زمینه مصوب شد و صیادی و ملوانی جزو مشاغل سخت و زیان آور قرار دارد .به گزارش اتحاد خبر؛عبدالکریم جمیری صبح روز شنبه ۲۰ خرداد ماه با اعلام اینکه اصحاب رسانه در جامعه...

اتحادخبر -سعیده دشتی :نماینده بوشهر ،گناوه و  دیلم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه بیمه ملوانان و صیادان بسیار با اهمیت است افزود : در سال ۱۴۰۰ اعتباری بالغ بر ۵۰۰ میلیارد تومان در این زمینه مصوب شد و صیادی و ملوانی جزو مشاغل سخت و زیان آور قرار دارد .



به گزارش اتحاد خبر؛عبدالکریم جمیری صبح روز شنبه ۲۰ خرداد ماه با اعلام اینکه اصحاب رسانه در جامعه و در توسعه و پیشرفت نقش بسزایی دارند گفت : خبرنگاران  و اصحاب رسانه از  پیشگامان پیشرفت محسوب می شوند و تاکنون نقش خود را به خوبی ایفا کرده اند .

وی با اشاره به اینکه پیگیری حقوق ملوانان در عرصه های مختلف در دستور کار قرار گرفته است افزود : طرح دو فوریتی همراه ملوان و ته لنجی تصویب و پس از آن به کمیسیون اقتصادی مجلس می رود و سپس در صحن علنی مجلس مورد بررسی و رای گیری قرار می‌گیرد و امیدواریم با تصویب طرح مطالبات ساحل نشینان برطرف شود .

نماینده بوشهر .گناوه دیلم در مجلس شورای اسلامی افزود : با توجه به تصویب بندر آزاد تجاری بوشهر تردد کشتی های ۵۰ هزار تنی یکی از نیازهای این بندر است که باید محقق شود .



جمیری در ادامه بیان کرد :  افزایش عمق  تا ۱۴ متر با تصویب عملیاتی شدن بندر آزاد بوشهر یکی از نیازهای مهم این بندر  میباشد که تردد کشتی های غول پیکر را ممکن می سازد.

و ی افزود:  در خصوص تعیین تکلیف شدن روستاهای  هلیله و بندرگاه در دستور کار مقامات اجرایی کشور قرار گرفته است و انشالله به این وضعیت رسیدگی شود .

نماینده مردم بوشهر گناوه دیلم در مجلس شورای اسلامی ادامه داد : برای جابجایی روستاهای هلیله و بندرگاه ۳۵۰ میلیارد تومان مصوب شد که در مجلس نهم انجام شده  بود ولی در این خصوص عملیاتی نشد .

جمیری افزود : در مجلس دهم  اصلاحات و امتیازاتی برای روستای هلیله و بندرگاه از جمله مجوز ساخت و ساز  داده شد و در این مجلس بیشترین تلاش برای جابجایی و سند دار کردن بوده است و به زودی تکلیف این روستاها تعیین و از بلاتکلیفی خارج می شوند .

وی با اشاره به مناطق عملیاتی و کارکنان دولت بیان کرد :در این قانون حق مناطق عملیاتی و مزایای مربوط به کارکنان دولت و بازنشستگان نیاز به مصوبه دارد که برای عملیاتی شدن در حال پیگیری است.

لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/179399