
فرمانده نیروی انتظامی استان بوشهر از کاهش 37 درصدی متوفیان در 4 ماه اخیر در سطح استان خبر داد. به گزارش اتحاد جنوب؛ فرمانده نیروی انتظامی استان بوشهر همچنین از انهدام و دستگیری بسیاری از باندهای خلاف در استان خبر داد و افزود: در هیچ دوره ای پلیس تا این حد با برنامه برای انهدام و دستگیری اشرار و مجرمین جرائم خشن نبوده و اکنون پلیس در برخورد با اشرار و جرائم...
اتحاد جنوب ـ بتول سهراب پور: فرمانده نیروی انتظامی استان بوشهر از کاهش 37 درصدی متوفیان در 4 ماه اخیر در سطح استان خبر داد.
به گزارش اتحاد جنوب؛ حیدر عباس زاده سه شنبه شب گذشته در آئین تجلیل از خبرنگاران در بوشهر نقش و جایگاه خبرنگاران و اصحاب رسانه را به عنوان یکی از ارکان مقوله امنیت در جامعه بسیار تعیین کننده ارزیابی کرد و اظهار داشت: خبرنگاران با اطلاع رسانی به موقع و دقیق می توانند در کاهش آسیب های اجتماعی و برقراری امنیت نقش بسزایی داشته باشند.


فرمانده نیروی انتظامی استان بوشهر در ادامه گفت: با برخورد قاطعانه و به موقع نیروی انتظامی استان بوشهر بسیاری از اشرار، سارقین و فروشندگان مواد مخدر در سال های اخیر دستگیر شده اند.
عباس زاده همچنین از انهدام و دستگیری بسیاری از باندهای خلاف در استان خبر داد و افزود: در هیچ دوره ای پلیس تا این حد با برنامه برای انهدام و دستگیری اشرار و مجرمین جرائم خشن نبوده و اکنون پلیس در برخورد با اشرار و جرائم خشن بسیار مصمم است و کاهش این جرائم در سال های اخیر، خود موکد این مهم می باشد.
این مقام مسئول گفت: تا کنون 150 درصد کشفیات قتل در استان بوشهر داشته ایم که اکثرا مربوط به سنوات گذشته است.
وی ادامه داد: در تجاوز به عنف 176 درصد و در موضوع تیر اندازی خصوصا در دشتستان 113 درصد و در سرقت های عادی مثل سرقت خودرو،منزل،قطعات خودرو و ...86 درصد رشد کشفیات داشته ایم که اکثر باندها، شناسایی و مجرمین دستگیر شده اند.
عباس زاده از رشد مصرف مواد مخدر صنعتی نسبت به مواد مخدر سنتی خبر داد و دلایل عمده این امر را ارزانتر بودن و تنوع بسیار و در دسترس بودن این گونه مواد عنوان کرد.
وی در ادامه گفت: نیروی انتظامی استان در مدت چهار ماه گذشته، 43 کیلو و 85 گرم هروئین و 1 کیلو و 90 گرم شیشه کشف و ضبط کرده است و در این رابطه 852 نفر دستگیر، 693 پرونده تشکیل، 29 باند متلاشی و 37 دستگاه خودرو و چندین دستگاه تلفن همراه توقیف شده است.
فرمانده نیروی انتظامی استان بوشهر اذعان کرد: برای برقرای امنیت را ه ها، گشت های شبانه و نیروهای 110 در سطح جاده ها حضور فعال دارند و دو شهر بوشهر و دشتستان دارای 110 ویژه تری نیز خواهند شد.
وی افزود: این دو شهر استان به طور تمرکزی انتخاب شده اند و خودرو، موتورسیکلت و امکانات بیشتری در اختیار 110 این مراکز قرار خواهد گرفت.
در پایان این نشست، از خبرنگاران فعال استان بوشهر تجلیل به عمل آمد. /س






