کد خبر: 169716 ، سرويس: ورزش
تاريخ انتشار: 07 آبان 1401 - 08:48
آلوارز: گواردیولا گفت آرژانتین شانس اول قهرمانی است

اتحادخبر: بازیکن آرژانتینی منچسترسیتی فاش کرد که گواردیولا از آرژانتین به عنوان شانس اصلی قهرمانی در جام جهانی ۲۰۲۲ یاد کرده است.

اتحادخبر: بازیکن آرژانتینی منچسترسیتی فاش کرد که گواردیولا از آرژانتین به عنوان شانس اصلی قهرمانی در جام جهانی ۲۰۲۲ یاد کرده است. آلوارز: گواردیولا گفت آرژانتین شانس اول قهرمانی است

به گزارش ایسنا و به نقل از اسپورت، جولیان آلوارز بازیکن آرژانتینی منچستر سیتی است که در فصل جاری برای تیم به میدان می رود. او درباره جام جهانی ۲۰۲۲ گفت: در روزهای اول حضورم در منچستر سیی رودری با یکی از کادر فنی درباره شانس اصلی قهرمانی در جام جهانی ۲۰۲۲ سخن به میان آورد. گواردیولا به من اشاره کرد و گفت که آرژانتین قهرمان می شود.

تیم ملی فوتبال آرژانتین در جام جهانی ۲۰۲۲ با تیم های عربستان، مکزیک و لهستان همگروه است. 

آرژانتین تیم بسیار آماده‌ای نشان داده است و در سه سال اخیر با هدایت اسکولاری شکست نخورده است تا از شانس های اصلی قهرمانی در جام جهانی ۲۰۲۲ باشد.

لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/169716