کد خبر: 167689 ، سرويس: استان بوشهر
تاريخ انتشار: 24 شهريور 1401 - 08:12
فرمانده انتظامی استان بوشهر:
محموله نوشت‌افزار قاچاق در گناوه توقیف شد

اتحادخبر: فرمانده انتظامی استان بوشهر از شناسایی و توقیف یک دستگاه کامیون حامل نوشت‌افزار قاچاق به ارزش ۷۷ میلیارد ریال خبر داد.

 

اتحادخبر: فرمانده انتظامی استان بوشهر از شناسایی و توقیف یک دستگاه کامیون حامل نوشت‌افزار قاچاق به ارزش ۷۷ میلیارد ریال خبر داد.

محموله نوشت‌افزار قاچاق در گناوه توقیف شد

به گزارش  مهر، سردار حیدر سوسنی بیان داشت: مأموران انتظامی شهرستان گناوه با رصد اطلاعاتی یک انبار دپوی کالای قاچاق را در شهر گناوه شناسایی کردند.

وی افزود: مأموران انتظامی شهرستان گناوه پس از هماهنگی با مقام قضائی، طی یک عملیات غافلگیرانه با اعزام به محل، انبار را مورد بازرسی قرار دادند و محموله‌ای شامل لوازم التحریر فاقد مدارک گمرکی که در حال بارگیری در یک کامیون بود را کشف شد.

سردار سوسنی گفت: در بازرسی از انبار انواع پارچه و ۳۴۷ هزار عدد انواع لوازم التحریر که در پشت جعبه‌های گوجه فرنگی جاساز شده بود کشف شد.

فرمانده انتظامی استان بوشهر با بیان اینکه ارزش کالاهای مکشوفه از سوی کارشناسان مربوطه ۷۷ میلیارد ریال اعلام شده است، افزود: یک نفر در این رابطه دستگیر و پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد.

 

لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/167689