کد خبر: 166782 ، سرويس: استان بوشهر
تاريخ انتشار: 07 شهريور 1401 - 11:51
افتتاح طرح ایجاد سردخانه و بسته بندی خرما و رطب با مشارکت بانک توسعه تعاون

اتحادخبر:مدرنترین مجتمع انبارداری و نگهداری موادغذایی سردخانه ای و بسته بندی خرماو رطب در استان  با اعطای  تسهیلات ۲۸ میلیارد ریالی از سوی  بانک توسعه تعاون مدیریت شعب استان بوشهر درشهرستان دشتستان ، روستای اسلام آباد افتتاح و به مرحله بهره‌ برداری رسید.

اتحادخبر:مدرنترین مجتمع انبارداری و نگهداری موادغذایی سردخانه ای و بسته بندی خرماو رطب در استان  با اعطای  تسهیلات ۲۸ میلیارد ریالی از سوی  بانک توسعه تعاون مدیریت شعب استان بوشهر درشهرستان دشتستان ، روستای اسلام آباد افتتاح و به مرحله بهره‌ برداری رسید.  
 
به گزارش روابط عمومی بانک توسعه تعاون مدیریت شعب استان بوشهر ؛ در ششمین روز از هفته دولت با حضور  فرماندار شهرستان  دشتستان  ، مدیر شعب بانک توسعه تعاون استان بوشهر و برخی دیگر از مسؤلان شهرستان دشتستان طرح   ایجادو تکمیل این سردخانه با حمایت و مشارکت 28 میلیارد ریالی بانک توسعه تعاون از محل تسهیلات طرح اشتغال پایدار  روستایی و عشایری آماده بهره برداری شده و با ایجاد اشتغالزایی برای ۱۵  نفر به صورت مستقیم ، نقش به سزایی را در توسعه و بهبود ساختار تولیدات محصولات کشاورزی بخصوص برداشت محصول خرما به عنوان یکی از محصولات پرمصرف در سبد غذایی ایرانیان و همچنین رونق اقتصادی استان بوشهر ایفا می کند .

طرح مذکور از جمله طرح های شاخصی است که بانک توسعه تعاون استان بوشهردر راستای توسعه و رشد و ایجاد اشتغال پایدار نسبت به پرداخت تسهیلات آن  اقدام نموده  و با  بهره برداری کامل از  این طرح ، کمک شایان توجهی در جهت صادرات محصولات خرما و سایر محصولات کشاورزی به استانهای همجوار و کشورهای همسایه خلیج فارس صورت میگرد .

در این پروژه مهم و اقتصادی تاثیرگذار در  بخش کشاورزی استان بوشهر  تاکنون  ۹۰  میلیارد ریال نیز  از سوی سرمایه گذار طرح « احمد دادور » با هدف ایجاد اشتغال در  مناطق محروم  هزینه  شده است .

لازم به ذکر است طرح فوق  در زمینی به مساحت ۴۲۰۰  مترمربع و سوله مسقف با  زیربنای   ۱۳۰۰ مترمربع و  با ظرفیت سالانه هزار تن در شهر سعدآباد روستای اسلام آباد احداث شده است.



لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/166782