امروز: سه شنبه 28 اسفند 1403
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 07 شهريور 1401 - 08:55

اتحادخبر:تصویر گریه مهسا پوررحمتی وقتی در قونیه فقط به خاطر یک ضربه از رسیدن به مدال بازماند، در خاطره ورزش ایران می‌ماند

 

اتحادخبر:تصویر گریه مهسا پوررحمتی وقتی در قونیه فقط به خاطر یک ضربه از رسیدن به مدال بازماند، در خاطره ورزش ایران می‌ماند

 

 

به گزارش خبرورزشی؛ این شمشیرباز اسلحه اپه ایران در شرایطی که جانانه با حریف ترک جنگیده بود و امتیازی مساوی با او کسب کرده بود در وقت اضافه و با قرعه، تنها با یک ضربه به او باخت و مدال را از دست داد.

قابی از گریه‌های تلخ دختری که از قهرمانی باز ماند

پوررحمتی حالا بعد از این مسابقات در گفتگو با خبرورزشی می‌گوید: «با اینکه فکر می‌کردم مسابقات کشورهای اسلامی، مسابقات راحتی باشند اما وقتی حریفانی از ترکیه، قرقیزستان، ازبکستان و سنگال را دیدم، متوجه سختی کار شدم. البته شمشیربازی همیشه قدری با بخت و اقبال همراه است و من هم شانس نیاوردم و در مسابقات انفرادی به حریف ترک باختم.»

او درباره تفاوت‌های روند آماده‌سازی خودش با حریف ترکی که به او باخته بود، این‌طور توضیح می‌دهد: «حریف ترک من قهرمان جهان بود و با اینکه سنش از من کمتر بود اما تجربه بیشتری داشت. در شرایطی که ما تا یکسال بعد از کرونا هم به مسابقات اعزام نمی‌شدیم اما ترکیه اعزام‌هایش را داشت و حریف من به خاطر اعزام‌های متعدد، تجربه بالایی به دست آورده بود. من فقط با یک ضربه باختم و گاهی فکر می‌کنم اگر با دو سه ضربه باخته بودم، شاید این همه ناراحت نبودم.»

مهسا پوررحمتی به خبرورزشی می‌گوید: «بعد از مسابقات جهانی و مسابقات کشورهای اسلامی که در قونیه برگزار شد ما دیگر مسابقه رسمی نداریم و فقط ورد کاپ‌ها و مسابقات جایزه بزرگی را در پیش داریم که در رشته شمشیربازی زیاد برگزار می‌شوند و امتیاز خوبی هم دارند.»

او بزرگ‌ترین مشکل پیش روی زنان شمشیرباز را همین محدود بودن تعداد اعزام‌ها می‌داند و می‌گوید: «از ۶،۷ ورد کاپی که پیش رو داریم، شاید ۲،۳  مسابقه ما را اعزام کنند. تا یکی دوماه آینده مسابقه قطر را داریم. شاید بزرگ‌ترین مشکل ما همین کم بودن اعزام‌ها باشد. بدون شک اگر در مسابقات بیشتری شرکت کنیم، می‌توانیم خیلی راحت رقیبان‌مان را شکست دهیم. فدراسیون هم البته بودجه کافی ندارد. با اینکه فقط هزینه اعزام‌ها را می‌پردازد و تهیه همه تجهیزات برعهده خودمان است اما باز هم اعزام‌ها انجام نمی‌شود.»

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • از پایتخت تا پایتخت: آقایان، لطفاً سرفه بفرمایید!
  • «نقد یا باج‌خواهی: نگاهی به عملکرد فِیک‌نیوزهای مجازی»
  • آوای چکاوک ها در برازجان رونمایی شد / تصاویر اختصاصی
  • جواد لقمان زاده مدیر کل پدافند غیر عامل بوشهر شد
  • جشن بزرگ روز برازجان / تصاویر اختصاصی
  • همایش بزرگ پیاده روی خانوادگی در آب پخش برگزار شد/ تصاویر اختصاصی
  • صلح یار؛ "سفیران صلح"
  • مشاور جوانان مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی منصوب شد
  • سرپرست امور حقوقی و قراردادهای شرکت پتروشیمی هنگام منصوب شد
  • اردوی عمرانی و آموزشی مسئولان مالی و فنی دهیاری‌های استان مرکزی در روستای دهقاید بوشهر برگزار شد
  • سفر اخیر رئیس جمهور به استان و مسئولیت....
  • حمایت ستودنی فرماندار عسلویه از زنان پایتخت انرژی
  • قدردانی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از کادر درمان بیمارستان شهید گنجی برازجان / تصاویر
  • نشست بررسی شاهنامه و عرفان در برازجان
  • حسین بارگاهی به عنوان مدیرعامل جدید شرکت پتروشیمی جم پیلن منصوب شد
  • .: محمد مهرزاده حدود 2 روز قبل گفت: احسنت ودرود بر شما ...
  • .: گوش شنوایی نیست!!! حدود 3 روز قبل گفت: طبق معمول قطعه کنارگذر ...
  • .: حامد حدود 4 روز قبل گفت: بسیار عالی بود ...
  • .: محمود طاهری حدود 5 روز قبل گفت: بیمارستان و سایر مراکز ...
  • .: شهروند حدود 9 روز قبل گفت: مامی توانیم درپویش ایمن ...
  • .: مرضیه حدود 9 روز قبل گفت: احسنت بر این نماینده ...
  • .: دریغ ای دریغ حدود 13 روز قبل گفت: طبق معمول شهرک آبرسانی ...
  • .: Ali حدود 13 روز قبل گفت: درود خدمت شما عزیزان ...
  • .: مجتبی حدود 13 روز قبل گفت: درود عالی بود آسایش ...
  • .: زهرا حدود 15 روز قبل گفت: عالی وزیبا ...