کد خبر: 165926 ، سرويس: استان بوشهر
تاريخ انتشار: 22 مرداد 1401 - 10:13
هم اندیشی تشکل های کارگری با مدیرکل تامین اجتماعی استان بوشهر

اتحادخبر:به گزارش روابط عمومی اداره کل تامین اجتماعی استان بوشهر،عباس دیری مدیر کل تامین اجتماعی استان بوشهر ، در این نشست ضمن تسلیت ایام محرم گفت : همواره برای خدمت رسانی مطلوب به جامعه هدف و مردم شریف استان ،به تعامل ویژه تشکل ها نیاز مبرم داریم .

 

اتحادخبر:به گزارش روابط عمومی اداره کل تامین اجتماعی استان بوشهر،عباس دیری مدیر کل تامین اجتماعی استان بوشهر ، در این نشست ضمن تسلیت ایام محرم گفت : همواره برای خدمت رسانی مطلوب به جامعه هدف و مردم شریف استان ،به تعامل ویژه تشکل ها نیاز مبرم داریم .

مدیر کل تامین اجتماعی استان بوشهر با اشاره به ابراز خرسندی از حمایت و اتحاد  تشکل های کارگری استان گفت:این اتحاد و انسجام ستودنی است و قطعا موجب افزایش بهره وری و حل و فصل مشکلات و تحقق عدالت اجتماعی خواهد شد.


دیری با اشاره به اهمیت ویژه‌ای که تشکل‌های کارگری و کارفرمایی در حوزه کار و تولید و تصمیم‌سازی ‌دارند، اظهار کرد: این تشکلات به‌عنوان شرکای اجتماعی و بازوی توانمند اقتصاد در ارتقای سطح بهره‌وری تولید و همکاری و سلامت محیط کار نقش مهم و تأثیرگذاری دارند که در این راستا این اداره کل با حمایت و گسترش این نهادها تلاش می‌کند تا  مشکلات این اقشار با همکاری و تعاملات بهتر مرتفع شود .


سید میرجهانمردی رئیس کانون بازنشستگان کارگری و دبیرخانه کارگر استان، مشکلات  معیشت را خط قرمز جامعه کارگری و بازنشستگان دانست و گفت:امروز کارگران در بدترین شرایط معیشتی بسر می برند و امیدواریم حضور جنابعالی و انتقال این مشکلات به مسئولین ارشد سازمان تا حدی فشارها از قشر کارگر کاسته شود.
او تاکید کرد: اتکای جامعه کارگران بازنشسته و مستمری بگیر به سازمان تامین اجتماعی است و همسانسازی حقوق بازنشستگان مهمترین دغدغه کارگران است که امیدواریم با تصمیمات خوبی که مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی در دستور کار قرار دارد شاهد رفع مشکلات معیشتی آنها باشیم .


میرجهانمردی  با بیان اینکه آموزش‌های تخصصی و عمومی با هدف توانمندی و ارتقای سطح این تشکلات در چگونگی ارتباط و تعامل با کارگران  اظهار کرد: کسانی که عضو این تشکلات هستند باید آموزش‌های لازم را ببینند تا اشراف کامل بر قوانین کار و تامین اجتماعی داشته باشند و بتوانند به‌صورت عدالت محور از منافع کارگر  و مستمری بگیران دفاع کنند .


ظریف، عضو هیات مدیره کانون کارگران بازنشسته تامین اجتماعی بوشهر به همسانسازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی اشاره کرد و گفت: همسانسازی حقوق بازنشستگان بخش دیگری از مطالبات کارگری است و مسولین باید بدانند برخی از  مستمری بگیران که ۳۰ سال حق بیمه به سازمان پرداخت کرده اند  از مستمری بگیرانی که حداقل حقوق را میگیرند کمتر است، و این تناسب و عدالت بخوبی دیده نمیشود .
خلیفات ،رئیس کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار استان بوشهر ، اظهار داشت ؛ ضروری است تعداد پزشکان و امکانات درمانی موجود برای پاسخگویی به نیازهای درمانی کارگران ،به دلیل بالا بودن حجم متقاضیان و هزینه سنگین درمان ، گسترش یابد.




لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/165926