کد خبر: 163396 ، سرويس: استان بوشهر
تاريخ انتشار: 25 خرداد 1401 - 10:27
کنترل دقیق نقشه و پروانه ساختمانی ، در محلات جنوبی شهر بوشهر /تصاویر

اتحادخبر: متوقف نمودن فعالیت ساختمانی  پلاک های درحال ساخت فاقد پروانه،خلاف اصول ایمنی،فنی و شهرسازی نیز در دستور کار این اداره قرار دارد.

اتحادخبر: متوقف نمودن فعالیت ساختمانی  پلاک های درحال ساخت فاقد پروانه،خلاف اصول ایمنی،فنی و شهرسازی نیز در دستور کار این اداره قرار دارد.

 

در راستای حفظ منافع عمومی و برخورد با سودجویان و متخلفان ، تخریب قطعه بندی و دیوارکشی های غیر مجازِ اجرا شده در کاربری مغایر - (فضای سبز)- در محلات تنگک دوم و تنگک سوم  پس از طی فرآیند قانونی ، با حکم  دادستان محترم بوشهر و در حضور مامورین انتظامی توسط اداره کنترل و نظارت شهرداری منطقه دو به انجام رسید.

قابل ذکر اینکه حسب تبصره ۵ ماده ۱۰۱ قانون شهرداریها، هرگونه تخلف از موضوع این قانون در تفکیک یا افراز اراضی ، جرم تلقی شده و متخلفین ، طبق قانون مجازات اسلامی و قانون تخلفات اداری تحت پیگرد قانونی قرار خواهند گرفت .








لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/163396