کد خبر: 162076 ، سرويس: جامعه
تاريخ انتشار: 25 ارديبهشت 1401 - 11:00
معاون سازمان تعزیرات حکومتی:
فروش اجباری و گرانفروشی را به ۱۳۵ گزارش دهید

اتحادخبر:معاون اجتماعی و پیشگیری از تخلفات تعزیرات، از مردم خواست در پی افزایش قیمت‌ها، تخلف فروشنده‌ها را با شماره‌گیری ۱۳۵ اطلاع‌رسانی کنند تا با آن برخورد شود.

 

اتحادخبر:معاون اجتماعی و پیشگیری از تخلفات تعزیرات، از مردم خواست در پی افزایش قیمت‌ها، تخلف فروشنده‌ها را با شماره‌گیری ۱۳۵ اطلاع‌رسانی کنند تا با آن برخورد شود.

فروش اجباری و گرانفروشی را به ۱۳۵ گزارش دهید

به گزارش ایسنا به نقل از رادیو گفت و گو،‌ محمدعلی اسفنانی در مصاحبه با برنامه "رویداد" اظهار کرد: تخلفات گزارش و رسیدگی می‌شود و بر اساس خبرها، کمبود کالا گزارش نشده است.

 

اسفنانی با وجود این که برخی اقلام از جمله روغن خوراکی و سرخ‌کردنی در فروشگاه‌های اینترنتی یافت نمی‌شود، نبود کالا در برخی فروشگاه‌ها را به دلیل ناهماهنگی دانست و مدعی شد از امروز مشکلی دراین‌خصوص وجود ندارد.

وی لزوم رعایت حقوق مردم توسط فروشنده‌ها را متذکر شد و گفت: اختلاف‌نظرهایی درباره کالاهایی که قبلاً قیمت خورده و تولید قبل بوده، وجود دارد.

وی ادامه داد: برخی کالاها که در لیست افزایش قیمت قرار نداشتند ولی با افزایش روبه‌رو شدند، به‌عنوان تخلف گران‌فروشی رسیدگی می‌شود.

اسفنانی خطاب به کسبه و تولیدکننده‌ها گفت: برای کالاهایی که در قیمت اعلامی قرار ندارند، حق افزایش قیمت ندارند و اگر بناست این کالاها افزایش قیمت داشته باشند، باید با سازمان حمایت هماهنگ شود.

 

وی افزود: اگر قرار بر آنالیز قیمتی جدید باشد نیز از سوی سازمان حمایت اعلام شده و مبنای تعزیرات قرار خواهد گرفت.

اسفنانی گفت: قرارگاهی برای بررسی وضعیت تشکیل شده که از صبح تا عصر جلسه خواهد داشت و اگر احیاناً تخلفی وجود داشته باشد، شعب سیار در محل حضور یافته و صدور حکم می‌کند.

 

وی افزود: در ساعاتی که فروش مردمی اتفاق می‌افتد، گشت‌ها وارد عمل می‌شوند که در صورت مشاهده تخلفات حکم صادر گردد.

اسفنانی مهم‌ترین تخلف را گران و زیاد فروشی عنوان و عرضه کالای تقلبی، امتناع از عرضه، فروش اجباری و احتکار را از دیگر مصادیق تخلف برشمرد که با آن برخورد خواهد شد و مردم باید در صورت مشاهده با سامانه ۱۳۵ تماس بگیرند.

 

لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/162076