کد خبر: 162009 ، سرويس: استان بوشهر
تاريخ انتشار: 24 ارديبهشت 1401 - 09:57
درگیری در مراسم عروسی منجر به قتل شد

اتحادخبر: درگیری خانوادگی در مراسم عروسی در روستای بستانو شهرستان عسلویه سبب کشته و زخمی شدن ۳ جوان شد.

 

اتحادخبر: درگیری خانوادگی در مراسم عروسی در روستای بستانو شهرستان عسلویه سبب کشته و زخمی شدن ۳ جوان شد.

درگیری در مراسم عروسی منجر به قتل شد

به گزارش تسنیم ، درگیری خانوادگی در شب عروسی در روستای بستانو شهرستان عسلویه یک کشته و 2 زخمی بر جای گذاشت.

 

اعضاى 2 خانواده در عروسی در روستای بستانو با هم درگیر می‌شوند که در این بین یک جوان 20 ساله بر اثر ضربات چاقو فوت می‌کند و 2 جوان دیگر که برادران متوفی بودند زخمی و به بیمارستان منتقل می‌شوند.

 

در همین حال دادستان عسلویه با تأیید این خبر از دستگیری متهمان خبر داد و اظهار داشت: بررسی‌های نیروی انتظامی و دادستانی نشان می‌دهد این اتفاق به سبب اختلاف خانوادگی بین خانواده داماد و عروس رخ داده که یک جوان 20 ساله کشته و 2 نفر مصدوم شد.

محمد خدری با بیان اینکه پس از این حادثه موضوع در دستور کار قرار گرفت افزود: پس از تشکیل پرونده قضائی با تلاش کارآگاهان پلیس آگاهی عسلویه در کمتر از 24 ساعت عاملان قتل و درگیری دستگیر شدند.

دادستان شهرستان عسلویه از دستگیری 2 نفر در این حادثه خبر داد و بیان کرد: جسد متوفی برای سیر مراحل قانونی به پزشکی قانونی انتقال یافت.

 

لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/162009