
اتحادخبر: دبیر هماهنگی امور اقتصادی، توسعه، سرمایه گذاری و رفع موانع گردشگری استانداری فارس خواستار راهاندازی موزه مردم شناسی باغ نشاط لارستان توسط سرمایه گذاران شد.
اتحادخبر: دبیر هماهنگی امور اقتصادی، توسعه، سرمایه گذاری و رفع موانع گردشگری استانداری فارس خواستار راهاندازی موزه مردم شناسی باغ نشاط لارستان توسط سرمایه گذاران شد.
به گزارش ایسنا؛ مهدی خشتی چهارشنبه ۲۱ اردیبهشت در جریان بازدید از مجموعه باغ نشاط شهرستان لارستان گفت: این مجموعه با قدمت حدود ۴۰۰سال دارای یک ساختمان و باغ و نیازمند مرمت و نگهداری به عنوان یک اثر تاریخی است.
او با بیان اینکه این مجموعه دارای مشکلاتی در بخش ساختمان و فضای سبز است، تصریح کرد: مقرر شد مرمت و احیا و بهره برداری مجموعه تاریخی باغ نشاط به عنوان یک بسته پیشنهادی سرمایه گذاری در بخش گردشگری دنبال شود.
خشتی تاکید کرد: این مجموعه دارای مصوبه کارگروه رفع موانع حوزه گردشگری و حمایت از سرمایه گذاری و گردشگری است و مقرر شده بر اساس اولویت بستههای سرمایه گذاری درباره آن تصمیم گیری شود.
این مقام مسئول در استان فارس خاطرنشان کرد: با توجه به وجود آثار باستانی و صنایع دستی در این مجموعه، هر سرمایه گذاری که این کار را بپذیرد باید بخشی از این آثار را در قالب موزه مردم شناسی ساماندهی و راهاندازی کند.