کد خبر: 159996 ، سرويس: استان بوشهر
تاريخ انتشار: 25 اسفند 1400 - 14:39
سرپرست صدا و سیمای مرکز بوشهر:
تولید سریال «مردان نادر» از سر گرفته می‌شود / استفاده از ظرفیت شهرستان‌ها و روستاها در شبکه استانی بوشهر

اتحاد خبر : سرپرست صدا و سیمای مرکز بوشهر در جلسه هم‌اندیشی با رسانه ها گفت: سریال «مردان نادر» با محوریت شهید «نادر مهدوی» کار مشترک صدا و سیمای مرکز بوشهر با سپاه است و قرار است بعد از تعطیلات عید با سرعت بیشتری کار را جلو ببریم.به گزارش اتحاد خبر، مهدی حیدری در نشست هم‌اندیشی با رسانه‌ها روز چهارشنبه 25 اسفند 1400 با تاکید بر ....

اتحاد خبر – ثریا شیری: سرپرست صدا و سیمای مرکز بوشهر در جلسه هم‌اندیشی با رسانه ها گفت: سریال «مردان نادر» با محوریت شهید «نادر مهدوی» کار مشترک صدا و سیمای مرکز بوشهر با سپاه است و قرار است بعد از تعطیلات عید با سرعت بیشتری کار را جلو ببریم.

به گزارش اتحاد خبر، مهدی حیدری در نشست هم‌اندیشی با رسانه‌ها روز چهارشنبه 25 اسفند 1400 با تاکید بر اینکه قرار است یک دوره تحول در صدا و سیمای مرکز بوشهر ایجاد شود، اظهار کرد: برای انجام این تحولات نیازمند حمایت و همدلی همه رسانه‌های استان هستیم.
وی استان بوشهر را استانی با ظرفیت بالا دانست و افزود: باید در راستای استفاده از این ظرفیت‌های مختلف کارهایی با کیفیت بالا انجام شود که قابلیت پخش از شبکه‌های سراسری را نیز داشته باشند.

*استفاده از ظرفیت رسانه‌های استانی*
حیدری با بیان اینکه نیروی انسانی و امکانات موثر است ولی فکر و هم‌اندیشی تاثیر بیشتری دارد، افزود: جلسات هم‌اندیشی باید بیشتر شود، صدا و سیما همانطور که باید برنامه حاکمیت برخاسته از مردم باشد، باید برنامه مردم هم باشد.
وی ادامه داد: در هفته گذشته طی جلسه‌ای که با استاندار داشتیم و حمایت استاندار، مقرر شد برنامه‌ای داشته باشیم با دعوت از رسانه‌ها و نخبگان که از مسئولان و کارشناسان مطالبه‌گری کنند و مجری این برنامه به حوزه مورد نظر مسلط باشد، از توانمندی کافی برخوردار باشد و در این زمینه تحقیقات کافی را انجام داده باشد.
حیدری گفت: معاون خبر صدا و سیمای مرکز بوشهر نیز در نظر دارند در بخش خبر طرحی را اجرا کنند که بتوانیم از ظرفیت شهروند خبرنگار و رسانه‌های استانی استفاده کنیم.

*تمرکززدایی از مرکز استان*
وی در خصوص تمرکززدایی تولیدات صدا و سیما از مرکز استان بیان کرد: در حال تهیۀ مستندی در بحث غذاهای بومی در 10 شهرستان استان هستیم که در روند تولید این مستند، از اول مهر هر هفته یک برنامه در شهرستان‌ها و روستاها خواهیم داشت و باید هماهنگی‌های لازم را انجام دهیم.
حیدری در پاسخ به پیشنهاد خبرنگار اتحاد، گفت: در راستای تولید محتوای شهرستانی، به همه شهرستان‌ها و روستاهای استان سر می‌زنیم و یک برنامه مختص روستاها می‌سازیم.

*کمبود نیروی انسانی و فرسودگی تجهیزات از چالش های مهم صدا و سیمای مرکز بوشهر*
سرپرست صدا و سیمای مرکز بوشهر در خصوص جذب نیروی جدید در این مرکز برای حل مشکلات کمبود نیرو بیان کرد: در بحث ورود نیروی جدید دست ما بسته است اما در حال انجام روش‌هایی هستیم که تعداد خیلی اندک نیرو به صورت حق الزحمه ای به ما اضافه شود. دریافت خبرهای خوب و باکیفیت بالا از شهرستان برای ما اهمیت ویژه ای دارد.
وی با اشاره به اینکه بحث کمک گرفتن از شورای راهبردی در جلسه با استاندار مطرح شده است، افزود: تجهیزات ما فرسوده است اما بودجه ما بسیار اندک است و نیازمند این است که پتروشیمی های عسلویه به این مرکز توجه داشته باشند چون با این وضعیت که هم با کمبود نیروی انسانی و هم فرسودگی تجهیزات مواجه هستیم کار کردن سخت است.

*استفاده از ظرفیت نیروهای خلاق تا تولید سریال های فاخر*
حیدری در ادامه گفت: استفاده از ظرفیت نیروهای خلاقی که در زمینه طنز کار می کنند نیز در برنامه ما خواهد بود.
وی با تاکید بر اینکه اگر کسی مشکل خاصی نداشته باشد هیچ محدودیت و ممنوعیتی برای همکاری با او نخواهند داشت، افزود: هنرمندان و نیروهای خلاق هم‌استانی طرح های خود را به صدا و سیمای مرکز استان ارائه دهند.
حیدری با تایید انتقاد خبرنگاران مبنی بر عدم تولید سریال های فاخر در چند سال اخیر، بیان کرد: تولید فیلم سینمایی شهید عاشوری در دستور کار است که با بودجه استانی انجام شود. تولید برنامه و مستنداتی از دیگر مفاخر استانی نیز در دستور کار است.
وی در پاسخ به خبرنگار اتحاد خبر، در خصوص توقف روند پیش‌تولید سریال «مردان نادر» با محوریت شهید نادر مهدوی، اظهار کرد: این سریال کار مشترکی با سپاه است و قول داده اند که بعد از تعطیلات عید پای کار باشند و با سرعت بیشتری کار را جلو ببریم.

*برنامه کودک و نوجوان شبکه استانی بوشهر از شبکه شما پخش می شود*
سرپرست صدا و سیمای مرکز بوشهر در خصوص پخش موسیقی های محلی در شبکه استانی بوشهر گفت: موسیقی هایی که مجوز سازمان صدا و سیما را داشته باشند پخش می کنیم اما باید به موسیقی محلی سایر شهرستان های استان هم بپردازیم.
حیدری در خصوص برنامه های تولید شده کودک و نوجوان خاطرنشان کرد: برنامه کودک و نوجوان شبکه استانی بوشهر یکی از برنامه های خوب ماست که در شبکه شما نیز پخش می شود. زمان پخش آن هر دو روز یک بار است.
وی افزود: اگر بوشهر پایتخت مقاومت ایران، پایتخت انرژی یا پایتخت قرآنی کشور می‌شود باید در مقابل آن چیزی هم به استان برسد که بتوانیم کارهای هنری انجام دهیم. اما هیچ بودجه و آورده ای برای صدا و سیما نرسیده که بتوانیم تولیداتی در این زمینه داشته باشیم.

لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/159996