کد خبر: 148943 ، سرويس: ورزش
تاريخ انتشار: 20 تير 1400 - 09:14
صعود باشگاه کوهنوردی شاهین دژ برازجان به قله چهار هزار و ۴۵۰ متری قاش مستان (بیژن ۳)

اتحادخبر: باشگاه کوهنوردی دژ برازجان  قله‌ چهار هزار و ۴۵۰ متری قاش مستان واقع در روستای خفر در شهر سمیرم استان اصفهان را صعود کردند.

اتحادخبر: باشگاه کوهنوردی دژ برازجان  قله‌ چهار هزار و ۴۵۰ متری قاش مستان واقع در روستای خفر در شهر سمیرم استان اصفهان را صعود کردند.

مسیر رایج صعود به این قله جبهه شمالی است که از روستای خفر آغاز می شود و با عبور از جانپناه قاش مستان به تنگه کیخسرو (در قاش مستان) و در ادامه به خط الراس و در نهایت به قله می رسد .

رشته کوه دنا در جنوب زاگرس با بیش از ۵۰ کیلومتر طول حدود ۴۰ قله بالای چهار هزار متر در خود جای داده است بلندترین قله آن قله قاش مستان با ارتفاع چهار هزار و ۴۵۰ متر می باشد.
پوشش های گیاهی و جانوری این منطقه
درختان بلوط ، ارزن ، پیاز کوهی ، بادام وحشی 
کبک ، عقاب ، شاهین ، بز ، پازن ، گربه وحشی ، پلنگ را تشکیل می دهند.

گروه کوهنوردی دژ برازجان طبق برنامه باشگاه ساعت شش صبح روز چهارشنبه مورخ ۱۶ تیر ۱۴۰۰ با پنج دستگاه خودرو سواری از برازجان به سمت سمیرم روستای خفر حرکت کردند و بعد از گذشتن از شهر یاسوج به سمیرم روستای خفر رسیدند. با استراحت و صرف ناهار ساعت ۱۶ به سمت جانپناه به ارتفاع سه هزار  متری حرکت آغاز شد.

از میان درختان مختلف و دره هایی زیبا با مسیر پاکوب عبور نموده و ساعت ۱۹ به جانپناه رسیدیم. چشمه های خروشان ، آب سرد و گوارا در طول مسیر به وفور دیده میشد.

 کوهنوردان شب درکنار جانپناه کمپ زدند و صبح روز پنج شنبه هفدهم خرداد ساعت پنج صبح بیدار باش زده شد و بعد از آماده شدن اعضا رأس ساعت شش صبح در یک صف گروهی منظم به سمت قله راه افتادند.‌


کوهنوردان از میان دره ها و مسیرهای جذاب برفی و یخی با شیب های تند و صعب العبور گذر کردند و ساعت ۱۳ بعد از ظهر  قله چهار هزار و ۴۵۰ متری قاش مستان را فتح نمودند.


در بالای قله پس از استراحت و گرفتن عکس یادگاری ساعت ۱۴ به سمت جانپناه حرکت کردند. روز جمعه تاریخ هجدهم تیر ماه صبح  حرکت به سمت برازجان را آغاز و به یاری خداوند متعال با موفقیت و افتخار این برنامه با عظمت و پرشکوه را با صحت و سلامتی کلیه اعضاء به پایان رساندند.


کوهنوردان شرکت کننده به ترتیب زیر می باشند :
۱_مختار هادی نژاد (سرپرست برنامه)
۲_رضا ملکمی (راهنما)
۳_امین کمالی (سرقدم)
۴_اعظم اثنا عشری (مدیر بانوان)
۵_بهرام نوذری (عقب دار)
۶_وحید حسینی (عکاس)
۷_امید کمالی
۸_منصور نوذری
۹_عباس جمالی
۱۰_زهرا تیباش
۱۱_مریم نوذری (۱)
۱۲_مریم نوذری (۲)
۱۳_نازیلا گیوزاد
۱۴_عباس وفا سرشت
۱۵_صالح بجلی
۱۶_خدابخش مصدق
۱۷_نوید ملکمی
تهیه و تنظیم خبر
مختار هادی نژاد







لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/148943