کد خبر: 148699 ، سرويس: استان بوشهر
تاريخ انتشار: 15 تير 1400 - 07:21
دما و رطوبت هوا در استان بوشهر تا پایان هفته روند افزایشی دارد

اتحادخبر:  کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر گفت: براساس پیش بینی‌ها با توجه به جنوبی شدن جهت وزش باد دما و رطوبت در این استان تا پایان هفته همچنان روند افزایشی دارد.

اتحادخبر:  کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر گفت: براساس پیش بینی‌ها با توجه به جنوبی شدن جهت وزش باد دما و رطوبت در این استان تا پایان هفته همچنان روند افزایشی دارد.

دما و رطوبت هوا در استان بوشهر تا پایان هفته روند افزایشی دارد

به گزارش ایرنا؛ محمدرضا انصاری افزود: در ۲۴ ساعت گذشته عسلویه، خارگ، بوشهر، گناوه و دیر به ترتیب با ۹۸، ۹۱، ۸۹، ۸۱ و ۷۸ درصد بیشترین میزان رطوبت را در استان بوشهر داشتند.

 

وی بیان کرد: در ۲۴ ساعت گذشته اهرم، خورموج و برازجان با ۴۶ و بندر امام حسن شهرستان دیلم با ۲۶ به ترتیب بیشترین و کمترین میزان دما را در استان بوشهر داشتند.

 

انصاری افزود: بررسی نقشه‌های هواشناسی نشان می‌دهد از امروز تا روز پنجشنبه در اغلب ساعت‌ها وضعیت جوی و دریایی استان به نسبت آرام است.

کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر گفت: بنابراین در این مدت غبار محلی، گاهی وزش ملایم بادهای جنوبی، وجود رطوبت و شرجی بالا و در برخی از مناطق مه صبح‌گاهی از پدیده‌های غالب در استان خواهد بود.

 

وی اظهار کرد: در ۲۴ ساعت آینده آسمان استان بوشهر صاف تا کمی ابری همراه با غبار محلی، گاهی وزش ملایم باد و فردا در برخی مناطق مه صبح‌گاهی پیش بینی شده است.

 

انصاری عنوان کرد: در این مدت جهت وزش باد متغیربه طور غالب جنوب غربی تا جنوب شرقی با سرعت ۸ تا ۲۸ و در طول روز گاهی ۳۶ کیلومتر در ساعت و ارتفاع موج در سواحل استان نیز ۳۰ تا ۹۰ و در ساعت‎هایی از بعد از ظهر تا ۱۲۰ سانتی‌متر پیش‎بینی شده است.

وی افزود: فردا در بندر بوشهر زمان مد اول دریا ساعت ۰۵:۴۴ بامداد، جزر اول ساعت ۱۳:۴۸، مد دوم ساعت ۱۸:۳۵ و جزر دوم ساعت ۲۲:۲۵ خواهد بود.

لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/148699