کد خبر: 140713 ، سرويس: استان بوشهر
تاريخ انتشار: 15 دي 1399 - 09:07
مدير کل آموزش فني و حرفه اي استان بوشهر:
مهارت آموزي 1500 مددجوي بهزيستي با آموزش هاي فني و حرفه اي در استان بوشهر

اتحادخبر: مدير کل آموزش فني و حرفه اي استان بوشهر گفت: در سال جاري با برگزاري 135 دوره آموزشي هزار و 530 مددجوي بهزيستي استان در 90 حرفه مهارتي آموزش هاي فني و حرفه اي را فرا گرفته اند.

اتحادخبر: مدير کل آموزش فني و حرفه اي استان بوشهر گفت: در سال جاري با برگزاري 135 دوره آموزشي هزار و 530 مددجوي بهزيستي استان در 90 حرفه مهارتي آموزش هاي فني و حرفه اي را فرا گرفته اند.


به گزارش رابط عمومي اداره کل آموزش فني و حرفه اي استان بوشهر، عبدالمجيد دراهکي در نشست با معاون توانبخشي بهزستي استان بوشهر ،اظهار داشت: این اداره كل در راستای سیاست های سازمان متبوع نقش بسزایی در آموزش و ارایه مهارت های فنی و حرفه ای به اقشار آسیب پذیر و جامعه هدف بهزیستی از جمله معتادان بهبود یافته و نیز جامعه معلولان دارد.




وي با بيان اينکه تعهدات آموزشي فني و حرفه اي  به جامعه هدف بهزيستي دراستان بوشهر کاملا پوشش داده شده است،افزود: با همکاري اداره کل بهزيستي تا پايان سال جاري بيش از 2000 نفر از مددجويان بهزيستي با آموزش هاي مهارتي توانمند خواهند شد.


وي با بيان اينکه  اداره كل آموزش فنی و حرفه ای برای ارایه آموزش ها به منظور توانمندسازی مددجویان و معلولان تمام توان آموزشي خود را بکار خواهد برد،اضافه کرد: توانمندسازي مددجويان بهزيستي در گرو آموزش هاي فني و حرفه اي است.


مدير کل آموزش فني و حرفه اي بوشهر با تاکيد بر اينکه آموزش های فنی و حرفه ای برای توانمندسازی مددجویان نقش مهمی دارد، اظهار كرد: تشویق مددجویان به منظور شركت در كلاس های حرفه آموزی بايد از برنامه های اولويت دار بهزیستی استان بوشهر باشد.


معاون توانبخشي بهزيستي استان بوشهر هم گفت: قانونگذار بهزیستی را موظف كرده هر ساله 10 درصد از مددجویان را توانمند و از چرخه حمایت های مستمر خارج كند.


محبوبه دهقان به جايگاه مهارت در توسعه اشتغال در هر حوزه اي اشاره کرد، افزود: آموزش های فنی و حرفه ای باید متناسب با توانایی ذاتی افراد و همچنین نیاز جامعه باشد.

لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/140713