کد خبر: 140318 ، سرويس: استان بوشهر
تاريخ انتشار: 07 دي 1399 - 09:42
۳۰۰ میلیاردتومان پروژه آموزشی در استان بوشهر فعال است

اتحادخبر: مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان بوشهر گفت: ۱۱۲ پروژه آموزشی با اعتبار ۳۰۰ میلییارد تومان در این استان در دست اجرا و فعال است.

اتحادخبر: مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان بوشهر گفت: ۱۱۲ پروژه آموزشی با اعتبار ۳۰۰ میلییارد تومان در این استان در دست اجرا و فعال است.

۳۰۰ میلیاردتومان پروژه آموزشی در استان بوشهر فعال است

به گزارش ایسنا؛ احمد مرادی روز شنبه در حاشیه کلنگ زنی مدرسه خیرساز در بندرگناوه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: در این پروژه‌ها ۷۳۹ کلاس درس در فضایی به مساحت ۱۴۲ هزار و ۲۷۶ مترمربع درنظر گرفته شده‌است.

 

وی اظهارکرد: پیشرفت میانگین این پروژه‌ها حدود ۶۲ درصد است که تلاش خواهیم کرد بخش زیادی از آنها در مهرماه سال آینده در اختیار آموزش و پرورش قرار گیرد.

مرادی با بیان اینکه اتفاقات خوبی در ارتباط با طرح خیران توسط دولت صورت گرفته است، ادامه داد: در سنوات گذشته برای آغاز پروژه‌های خیرساز دغدغه تامین اعتبارات تکمیلی  وجود داشت که در سه سال اخیر این مهم برطرف و طور کامل تامین و اختصاص یافته است.

 

مرادی گفت: در طرح خیران به رغم  مشکلات اقتصادی، ۱۰۰ درصد اعتبارات اختصاص می‌یابد و قول می‌دهم سهم دولت در پروژه خیرساز آموزشگاه متوسطه زنده یاد شهربانو شریف در گناوه که عملیات اجرایی آن آغاز می‌شود،  تامین خواهد شد.

 

وی افزود: در زمینه استانداردسازی وسایل سرمایشی مدارس استان بوشهر هم اتفاقات خوبی در سه سال اخیر رخ داده‌است و در این ارتباط تنها در یک حوزه  پنج‌ هزار ۵۵۴ کولر گازی تامین و در اختیار آموزش و پرورش قرار گرفت.

 

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان بوشهر بیان کرد: از همه کسانی که در اعتلا و پیشرفت آموزش و پرورش و بویژه خیران که در توسعه زیرساخت‌های آموزشی استان بوشهر بویژه گناوه یار و مددکار آموزش و پرورش هستند، تقدیر می‌شود.

 

وی گفت: خیر گرانقدری که قصد احداث یک آموزشگاه مقطع متوسطه را در بندر گناوه تقبل کرده‌است،  فرزندی از نسل پاک به نام و نیت مادرش بانی این امر خیر شده و با این حرکت ارزشمند، فرهنگ غنی و اسلامی را در شهرستان از خود نشان دادند.

شهرستان گناوه در شمال استان بوشهر قرار دارد.

لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/140318