کد خبر: 139124 ، سرويس: ورزش
تاريخ انتشار: 13 آذر 1399 - 10:18
شاهینی‌ها با استعفای فراز کمالوند مخالفت کردند

اتحادخبر:  عضو هیات مدیره باشگاه شاهین شهرداری بوشهر گفت: هیات مدیره تیم فوتبال شاهین شهرداری بوشهر با استعفای فراز کمالوند سرمربی تیم مخالفت کرد.

اتحادخبر:  عضو هیات مدیره باشگاه شاهین شهرداری بوشهر گفت: هیات مدیره تیم فوتبال شاهین شهرداری بوشهر با استعفای فراز کمالوند سرمربی تیم مخالفت کرد.

شاهینی‌ها با استعفای فراز کمالوند مخالفت کردند

به گزارش ایرنا، رضا صفازاده روز پنجشنبه به رسانه‌ها اعلام کرد: با تصمیم لحاظ شده کمالوند بعنوان سر مربی تیم در تمرین‌های تیم شاهین شهرداری بوشهر حضور پیدا و مجموعه باشگاه نیز در تلاش است تا بهترین شرایط را برای کادر فنی و بازیکنان مهیا کند.

 

وی بیان کرد: با توجه به دیر بسته شدن تیم و تنگناهایی در نحوه جذب بازیکن، از دست دادن فصل بدن سازی و مصدومیت‌های متعدد بازیکنان در ۲ هفته گذشته برای رسیدن به شرایط آرمانی تیم علاقمندان به این تیم باید صبر، توقع و انتظار منطقی داشته باشند.

 

صفازاده یادآور شد: هدف گذاری این فصل باشگاه حضوری آبرومند در مسابقه‌ها است و هیچ توقع و فشاری برای صعود به لیگ برتر روی تیم وجود ندارد.

 

وی ادامه داد: با همه این مشکلات مجموعه باشگاه، کادر فنی و بازیکنان تمام توان خود را می‌گذارد تا تیم شاهین شهرداری بوشهر نتایجی در شان فوتبال بوشهر کسب کند.

صفارزاده یادآور شد: هیات مدیره باشگاه در این جلسه حمایت قاطع خود از کادر فنی و بازیکنان را اعلام و مقرر شد همه ارکان باشگاه همکاری لازم در این مورد را به عمل آورند.

لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/139124