کد خبر: 134866 ، سرويس: استان بوشهر
تاريخ انتشار: 22 شهريور 1399 - 07:33
فرماندار دشتستان:
رعایت پروتکل‌های بهداشتی در میدان میوه‌وتره‌بار برازجان ضعیف است

اتحادخبر:  فرماندار شهرستان دشتستان گفت: رعایت پروتکل‌های بهداشتی در میدان میوه و تره بار برازجان ضعیف است.

اتحادخبر:  فرماندار شهرستان دشتستان گفت: رعایت پروتکل‌های بهداشتی در میدان میوه و تره بار برازجان ضعیف است.

رعایت پروتکل‌های بهداشتی در میدان میوه‌وتره‌بار برازجان ضعیف است

به گزارش  مهر، فتح‌الله نوروزی  در بازدید از میدان میوه و تره بار شهر برازجان اظهار داشت: در شرایط حساسی قرار داریم و نیاز است که همه دست به دست هم دهیم تا زمینه پیشگیری از شیوع کرونا فراهم شود.

 

وی با تاکید بر اینکه همه اصناف و نهادها ملزم به رعایت مسائل بهداشتی و دستورالعمل‌های مقابله با کرونا هستند، اضافه کرد: بی توجهی به پروتکل‌های بهداشتی می‌تواند اثرات زیان‌باری را داشته باشد.

 

فرماندار دشتستان با انتقاد از عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی در میدان میوه و تره بار شهر برازجان تصریح کرد: انتظار می‌رود نظارت بیشتری بر روی رعایت این مسائل در شهرستان صورت گیرد.

 

وی بیان کرد: گشت مشترک ادارات، نظارت خود را بر رعایت میدان میوه و تره بار تشدید کنند تا شاهد رعایت مسائل بهداشتی باشیم.

 

نوروزی خاطرنشان کرد: به منظور بررسی مسائل و رفع مشکلات میدان میوه و تره بار نشستی ویژه و تخصصی را خواهیم داشت.

لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/134866