کد خبر: 134590 ، سرويس: ورزش
تاريخ انتشار: 17 شهريور 1399 - 06:59
بشار رسن با پرسپولیس تمدید کرد
اتحادخبر: ستاره عراقی تیم پرسپولیس قراردادی جدید با سرخ ها امضا کرد و در این تیم ماندنی شد.

اتحادخبر: ستاره عراقی تیم پرسپولیس قراردادی جدید با سرخ ها امضا کرد و در این تیم ماندنی شد.

 

به گزارش ورزش سه؛بشار که ساعت 15:45 وارد باشگاه پرسپولیس شده بود، پس از مذاکرات طولانی با مدیران این باشگاه قرارداد جدید خود را با پرسپولیسی ها امضا کرد و در این تیم ماندنی شد.

 

پس از جدایی علی علیپور و مهدی ترابی، مدیران باشگاه پرسپولیس برای تمدید قرارداد هافبک عراقی به شدت تحت فشار بودند و سرانجام توانستند او را در تیم نگه دارند. حالا بشار با آغاز چهارمین سال حضورش در پرسپولیس، تبدیل به باسابقه ترین هافبک خارجی تاریخ این باشگاه خواهد شد و فرصت جابجایی رکوردهای بیشتر را هم دارد.

 

در روزهای اخیر مدیران پرسپولیس که تلاش کرده اند محدودیت مالی برای ثبت قرارداد داشته باشند، مذاکرات فراوانی را با نماینده بشار داشتند و حالا رسن خود در محل باشگاه حضور یافته و قراردادش را امضا کرده است. او تا دو سال دیگر در پرسپولیس خواهد ماند.

 

این ستاره عراقی در آخرین خود برای پرسپولیس دروازه استقلال را به زیبایی باز کرد و پیشنهادات مختلفی نیز از تیم های عربی داشت و گمانه زنی رسانه های عراقی و قطری هم به جدایی او بود اما وی در نهایت تصمیم گرفت که به حضورش در پرسپولیس تداوم بخشد.

لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/134590