کد خبر: 13375 ، سرويس: جامعه
تاريخ انتشار: 31 ارديبهشت 1392 - 10:51
دارائی ایرانی‌ها در بانک‌های کویت مسدود می‌شود

بانک مرکزی کویت دستور مسدود شدن حساب‌ها و دارائی‌های ویژه ایرانیان را در بانک‌ها، موسسات سرمایه‌گذاری و شرکت‌های تجاری این کشور صادر کرد.

اتحادجنوب، بانک مرکزی کویت دستور مسدود شدن حساب‌ها و دارائی‌های ویژه ایرانیان را در بانک‌ها، موسسات سرمایه‌گذاری و شرکت‌های تجاری این کشور صادر کرد.

 به نقل از سایت روزنامه الانباء کویت، بانک مرکزی کویت در روز دوشنبه30-02-1392 به تمامی بانک ها، موسسات سرمایه گذاری و شرکت های تجاری این کشور دستور داد تا برخی از حساب‌ها و دارائی‌های ویژه برخی از شهروندان و نهادهای ایرانی را به دلیل برنامه هسته‌ای این کشور مسدود کنند.

بانک مرکزی کویت با استناد به تصمیم کمیته تحریم‌های بین المللی 1373 در سال 2006علیه برنامه هسته‌ای ایران، اسامی اشخاص و نهادهای ایرانی که باید حساب های آنها در بانک ها و موسسات این کشور بلوکه شوند را اعلام کرد./ج
روزگارنو
لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/13375