کد خبر: 131385 ، سرويس: استان بوشهر
تاريخ انتشار: 16 تير 1399 - 10:40
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان جم: ‌‌‌‌‌‌‌
کارگاه تولیدماسک استاندارد به روش تمام اتوماتیک در شهرستان جم راه اندازی شد

اتحادخبر: رییس اداره صنعت ، معدن و تجارت شهرستان جم از راه اندازی کارگاه تولید ماسک سه لایه استاندارد در جم خبرداد.                               

اتحادخبر: رییس اداره صنعت ، معدن و تجارت شهرستان جم از راه اندازی کارگاه تولید ماسک سه لایه استاندارد در جم خبرداد.                                


                    
 

 به گزارش اتحادخبر ؛اکبرحسینی دراین باره افزود: کارگاه تولیدی ماسک سه لایه به روش تمام اتوماتیک و استاندارد با حضور معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان و تعدادی از مسوولان محلی در شهرستان جم در روز یکشنبه ۱۵تیرماه ۹۹ افتتاح گردید.


حسینی عنوان کرد : این کارگاه تولید ماسک با سرمایه گذاری ۱۱ میلیارد ریال و اشتغال تقریبی ۱۰ نفر توسط بخش خصوصی در این شهرستان شروع بکار کرد.                               

وی اضافه کرد: این کارگاه صنفی با ظرفیت تولید روزانه تا ۱۵۰۰۰ ماسک سه لایه استاندارد و پزشکی توانایی تامین ماسک مورد نیاز شهرستانهای جنوبی استان و شرکت های موجود منطقه پارس جنوبی را دارا است.


رییس اداره صمت شهرستان جم با اشاره به جهش تولید درسالجاری و با عنایت به اینکه یکی از موثرترین راههای پیشگیری از بیماری کرونا استفاده از ماسک می باشد تصریح کرد: توانمندی های مختلف اصناف در شهرستان جم به ویژه درتولید ماسک بهداشتی جهت تامین نیاز مصرف کنندگان ازجمله کالای ضروری بهداشتی درراستای جلوگیری از بیماری کرونا و حفظ سلامت مردم جامعه می باشد.              

    

حسینی در پایان ابراز امیدواری کرد و افزود: در آینده ای بسیار نزدیک یک کارگاه تولیدی دیگردر زمینه ماسک و البسه پزشکی با ظرفیت خیلی خوبی در این شهرستان به بهره برداری خواهد رسید .

لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/131385