کد خبر: 130179 ، سرويس: استان بوشهر
تاريخ انتشار: 20 خرداد 1399 - 09:00
۱۱۹ کیلو تریاک در عملیات مشترک پلیس بوشهر و کرمان کشف شد

 اتحادخبر: فرمانده انتظامی استان بوشهر گفت: ۱۱۹ کیلوگرم تریاک در عملیات مشترک پلیس بوشهر و کرمان کشف شد.

اتحادخبر: سردار خلیل واعظی روز سه‌شنبه به رسانه‌ها اعلام کرد: در پی اقدامات اطلاعاتی پلیس مبارزه با موادمخدر استان بوشهر یک محموله مواد مخدر که از شرق کشور در حال انتقال به این استان بود، شناسایی شد.

 

۱۱۹ کیلو تریاک در عملیات مشترک پلیس بوشهر و کرمان کشف شد

 

وی بیان کرد: قاچاقچیان این مواد را در یکی از استان های شرقی تهیه و قصد داشتند آن را از مسیر استان کرمان به استان بوشهر قاچاق کنند که در تور اطلاعاتی ماموران پلیس گرفتار شدند.

 

واعظی ادامه داد: ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان بوشهر و کرمان در عملیاتی ضربتی و هوشمندانه در نزدیکی شهر "سیرجان"  خودرو سواری حامل مواد مخدر را شناسایی و آن را متوقف کردند.

 

وی بیان کرد: در بازرسی به عمل آمده از این خودرو ۱۱۹ کیلوگرم تریاک کشف و یک متهم دستگیر شد.

 

فرمانده انتظامی استان بوشهر گفت: بی شک احساس مسئولیت شهروندان در مبارزه با مواد مخدر و جلوگیری از قاچاق کالا و ارائه اطلاعات و اخبار پیرامون این معضل اجتماعی به مرکز فوریت‌های پلیس می‌تواند گام موثری در برخورد با قاچاقچیان و سوداگران مرگ باشد.

 

واعظی عنوان کرد: بلای خانمان سوز اعتیاد به موادمخدر ریشه بسیاری از جرایم و معضلات اجتماعی به شمار می‌‍رود که ریشه کنی این پدیده شوم، عزمی ملی و مشارکت حداکثری مردم و تمام نهادها و دستگاه ها را می‌طلبد.

 

 

 

 

 

ایرنا

لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/130179