کد خبر: 127644 ، سرويس: جامعه
تاريخ انتشار: 03 ارديبهشت 1399 - 07:11
شرط تغییر شهریه دانشجویان در نیم‌سال جاری
اتحادخبر: به گفته معاون آموزشی وزیر علوم پیشنهاد تغییر در پرداخت شهریه دانشجویان شهریه‌پرداز، باید از طرف دانشگاه یا موسسه آموزش عالی به هیات امنای دانشگاه ارسال و در آنجا تصویب شود.

اتحادخبر: برخی دانشجویان شهریه‌پرداز در ترم جاری که به دلیل سیوع ویروس کرونا به صورت اغلب مجازی برگزار شد، خواستار «مساعدت با دانشجویان شهریه پرداز دانشگاه‌ها در زمان شیوع کرونا» شد‌ه‌اند.

 

به گزارش  فارس؛ علی خاکی صدیق معاون آموزشی وزیر علوم  در این باره با اشاره به توصیه وزارت علوم به دانشگاه‌ها برای مساعدت با دانشجویان شهریه‌پرداز، گفت: هرگونه تخفیف و تغییر در پرداخت شهریه دانشجویان شهریه پرداز، نیازمند مصوبه هیأت امنای دانشگاه‌ها است.

 

*چه کسی درباره تخفیف شهریه دانشجویان در نیم‌سال جاری تصمیم می‌گیرد؟

 

به گفته وی، این پیشنهاد باید از طرف دانشگاه یا موسسه آموزش عالی به هیات امنای دانشگاه برده شود و در هیات امنای دانشگاه تصویب شود و بنابراین در این باره اختیار به همان مجموعه سپرده شده است.

 

خاکی صدیق تاکید کرد: دانشگاه‌هایی که هیات امنایی اداره می‌شوند اجراکننده تصمیمات هیات امنا هستند.

لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/127644