کد خبر: 126687 ، سرويس: استان بوشهر
تاريخ انتشار: 14 فروردين 1399 - 09:09
کشف دو جسد در ساحل بوشهر و گناوه/ پلیس: جنبه امنیتی نداشت

اتحادخبر: پلیس بوشهر در مورد خبر فوت دو نفر در شهرهای گناوه و بوشهر اطلاعیه ای ارسال کرد.

اتحادخبر:پلیس بوشهر در مورد خبر فوت دو نفر در شهرهای گناوه و بوشهر اطلاعیه ای ارسال کرد.

 

به گزارش خلیج فارس؛ معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان بوشهر گفت: در پی انتشار اخباری مبنی بر فوت یک نفر تبعه پاکستان در شهر گناوه و فردی در اسکله جلالی شهر بوشهر، به اطلاع هم استانی های عزیز می رساند که هیچ کدام از این فوتی ها جنبه امنیتی نداشته است.

 

سرهنگ جهانبخش طهماسبی اظهار کرد: در مورد اول فرد تبعه پاکستانی حدودا ۷۰ ساله به عنوان نگهبان کارگاه نجاری در شهر گناوه مشغول به فعالیت بوده که دوستش برای سرکشی به او وارد کارگاه می شود و مشاهده می کند وی در آن محل فوت کرده است.

 

وی در خصوص حادثه دیگر خاطرنشان کرد: مورد دوم متوفی که ۳۰ ساله بوده است به همراه پسر عمویش جهت ماهیگیری به اسکله جلالی رفته و در حین ماهیگیری با قلاب، پای وی لیز خورده و از ناحیه سر به تخته سنگی برخورد کرده و دچار آسیب شده که پس از آن به داخل دریا افتاده و فوت می کند.

 

 

 

 

 

خلیج فارس

لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/126687