کد خبر: 125470 ، سرويس: استان بوشهر
تاريخ انتشار: 12 اسفند 1398 - 12:19
تعطیلی بازار میوه و تره بار گناوه صحت ندارد

اتحادخبر:  رئیس اتاق اصناف گناوه گفت: شایعه تعطیلی بازار میوه و تره بار این شهربه علت سمپاشی برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا که روز گذشته در محافل عمومی نقل و نشر یافت، صحت ندارد.

اتحادخبر:  رئیس اتاق اصناف گناوه گفت: شایعه تعطیلی بازار میوه و تره بار این شهربه علت سمپاشی برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا که روز گذشته در محافل عمومی نقل و نشر یافت، صحت ندارد.

تعطیلی بازار میوه و تره بار گناوه صحت ندارد

از روز گذشته در محافل و فضای مجازی شایعه تعطیلی چند روزه بازار میوه و تره بار گناوه به علت انجام عملیات سمپاشی برای پیشگیری از شیوع کرونا ویروس منتشر شد که شماری از مردم گناوه آن را باور کردند و برای خرید این اقلام به این نقطه هجوم آوردند.

 

در بازدید میدانی روز دوشنبه خبرنگار ایرنا  تعدادی از متصدیان میوه و تره بار اظهار داشتند که طبق نقل و قول ها فردا بصورت رسمی این بازار  تعطیل خواهد شد.

درپی مطرح کردن این موضوع خبرنگار ایرنا با روسای شبکه بهداشت ودرمان، صنعت، معدن و تجارت و اتاق اصناف تماس تلفنی برقرار کرد و همگی آنان این شایعه را رد کردند و در همان موقع به آنان اطلاع داده شد.

 

رئیس اتاق اصناف گناوه گفت: شایعه تعطیلی بازار و میوه و تره بار که روز گذشته در محافل و فضای مجازی و متصدیان این نقطه مطرح شده به هیچ وجه واقعیت ندارد.

 

سیدفخرالدین حسینی  اظهار داشت: بازار میوه و تره بار از نیازهای ضروی مردم است و بستن آن در برنامه کاری نیست.

 

وی افزود: تعطیلی بازار تجاری گناوه خودجوش و با همبستگی بازاریان صورت گرفته و هیچ نهادی در این زمینه دخیل نبوده‌است.

بازار میوه و تره بار گناوه از بازارهای تامین کننده مردم این منطقه ، شهرهای همجوار و جزیره خارگ است.

 

شهر گناوه مرکز شهرستان گناوه در شمال استان بوشهر واقع است.

 

 

 

ایرنا

لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/125470