
نمایندهتهران در مجلس كه نامزدي اش براي انتخابات رياست جمهوري را اعلام كرده، در خصوص اعلام تخلف از جانب دولت در زمان برگزاری انتخابات مجلس یادآور شد: در زمان انتخابات مجلس، آقای "افراشته" دو مرتبه به من گفت که جریان انحرافی به برخی از شهرهایی که بیش از دو نماینده دارند لابی کرده و با دادن پول و قول کمک به آنها می خواهد تیمی را راهی مجلس کنند.
اتحادجنوب: نماینده تهران در مجلس كه نامزدي اش براي انتخابات رياست جمهوري را اعلام كرده، در خصوص اعلام تخلف از جانب دولت در زمان برگزاری انتخابات مجلس یادآور شد: در زمان انتخابات مجلس، آقای "افراشته" دو مرتبه به من گفت که جریان انحرافی به برخی از شهرهایی که بیش از دو نماینده دارند لابی کرده و با دادن پول و قول کمک به آنها می خواهد تیمی را راهی مجلس کنند.
وی در پاسخ به سئوالی در خصوص نقش خاتمی در جریان فتنه ادامه داد: خاتمی نیز در این جریان دخیل بود، یک روز پس از رای گیری زمانی که همگان مشغول شمارش آرا بودند موسوی تقلب را مطرح و کف خواسته خود را ابطال انتخابات عنوان کرد.