
اتحادخبر: استاندار بوشهرگفت: پروژه پارک علم و فناوری خلیج فارس بوشهر ۹۸ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و مراحل نهایی پروژه درحال طی شدن است.
اتحادخبر: استاندار بوشهرگفت: پروژه پارک علم و فناوری خلیج فارس بوشهر ۹۸ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و مراحل نهایی پروژه درحال طی شدن است.

عبدالکریم گراوند روز دوشنبه در بازدید از پروژه پارک علم و فناوری خلیج فارس بوشهر افزود: این پروژه در زمینی به مساحت چهار هزار و ۶۰۰ مترمربع در حال ساخت است و تاکنون ۱۲ میلیارد تومان اعتبار برای آن هزینه شده است.
وی بیان کرد: این پروژه در ۲ طبقه شامل بخش های مختلف اداری و مرکز رشد در حال ساخت است.
استاندار بوشهر ضمن بازدید از بخش های مختلف این ساختمان بر تکمیل محوطه سازی پروژه پارک علم و فناوری خلیج فارس تاکید کرد.
وی بیان کرد: مرکز رشد پارک علم و فناوری بوشهر از پروژه هایی است که مراحل پایانی ساخت آن طی می شود و پیمانکار باید نسبت به تکمیل بخش های باقیمانده آن اقدام کند.
گراوند اضافه کرد: تکمیل این پروژه فرصت مناسبی برای شرکت های دانش بنیان در استان خواهد بود که فعالیتهای تحقیقاتی خود را در این مرکز دنبال کنند.
ایرنا