کد خبر: 123190 ، سرويس: استان بوشهر
تاريخ انتشار: 26 دي 1398 - 08:55
سرپرست دفتر امور اجتماعی استانداری بوشهر:
بسیج سازمان‌های مردم نهاد استان بوشهر برای کمک‌ به سیل‌زدگان

اتحادخبر: سرپرست دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری بوشهر گفت: در راستای همیاری و کمک‌رسانی به سیل‌زدگان استان سیستان و بلوچستان سازمانی‌های مردم نهاد استان بوشهر بسیج می‌شوند.

اتحادخبر: سرپرست دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری بوشهر گفت: در راستای همیاری و کمک‌رسانی به سیل‌زدگان استان سیستان و بلوچستان سازمانی‌های مردم نهاد استان بوشهر بسیج می‌شوند.

بسیج سازمان‌های مردم نهاد استان بوشهر برای کمک‌ به سیل‌زدگان  محمد مظفری بعدازظهر دوشنبه در جمع مسئولان دستگاه‌های اجرایی استان بوشهر اظهار داشت: قرار است از روز چهارشنبه در سراسر استان سمن‌های استان با همکاری هلال‌احمر استان بوشهر با استقرار در میادین و مکان‌های مختلف شهرهای استان نسبت به جمع‌آوری کمک‌های مردمی اقدام کنند.

وی از آمادگی سازمان‌های مردم نهاد استان بوشهر برای جمع‌آوری کمک‌های مردمی به سیل‌زدگان سیستان بلوچستان خبر داد و گفت: در جریان سیل لرستان و خوزستان سازمان‌های مردم نهاد استان بوشهر با اجرای برنامه‌های مختلف فرهنگی و هنری و همچنین با حضور در بین مردم سهم بسزایی در مدیریت و ارسال کمک‌های مردمی به مناطق سیل زاده داشتند

 

مظفری افزود: ان‌شاءالله حرکت خودجوش سمن‌های استان برای کمک به سیل‌زدگان با حمایت‌های مردم نوع‌دوست استان بوشهر تکمیل خواهد شد.

 

سرپرست دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری بوشهر با بیان اینکه بیش از ۴۵۰ سازمان مردم در استان بوشهر مجوز فعالیت گرفته‌اند خاطرنشان کرد: حضور فعال این سمن‌ها می‌تواند پشتوانه بسیار مهمی برای مقابله با هر اتفاقات غیرمترقبه در استان باشد.

 

 

مهر

 

لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/123190