کد خبر: 121873 ، سرويس: ورزش
تاريخ انتشار: 02 دي 1398 - 07:45
وضعیت عجیب ذوب‌آهن پس از منصوریان؛ بازیکنان ماندنی نیستند!
اتحادخبر: بعد از جدا شدن علیرضا منصوریان، بازیکنانی مثل میلاد فخرالدینی، هادی محمدی و ارسلان مطهری به دنبال جدایی از ذوب‌آهن هستند.

اتحادخبر: بعد از جدا شدن علیرضا منصوریان، بازیکنانی مثل میلاد فخرالدینی، هادی محمدی و ارسلان مطهری به دنبال جدایی از ذوب‌آهن هستند.

 

مدافع میانی ذوب‌آهن به دنبال این است با دریافت رضایتنامه از ذوب‌آهن جدا شده و کار خود را در تیم دیگری پیگیری کند.

 

پس از درخواست میلاد فخرالدینی برای دریافت رضایتنامه از مدیران باشگاه ذوب‌آهن، حالا دیگر مدافع این تیم به دنبال جلب رضایت و جدایی از جمع اصفهانی‌ها است.

 

هادی محمدی که مدافع میانی ذوب‌آهن است با تمام شدن نیم فصل و فرا رسیدن نقل و انتقالات زمستانی به باشگاه رفته و خواستار دریافت رضایتنامه شده است.

 

بعد از جدا شدن علیرضا منصوریان، بازیکنانی مثل میلاد فخرالدینی، هادی محمدی و ارسلان مطهری به دنبال جدایی از ذوب‌آهن بوده و برای دریافت رضایتنامه تلاش می‌کنند تا کار خود را در نیم فصل دوم در تیم دیگری پیگیری کنند.

 

 

 

ورزش سه

لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/121873