
اتحاد خبر: استاندار بوشهر با اشاره به فعالیت هزار و ۵۰۰ واحد تولیدی در استان گفت: تعهدات شهرستان های استان بوشهر در عرصه رونق تولید و طرح های اقتصادی بر اساس برنامه محقق شود. عبدالکریم گراوند ظهر یکشنبه در نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع رونق تولید اظهار داشت: در راستای رفع مشکلات و تامین نیازهای واحدهای صنعتی و تولیدی استان بوشهر تلاش ...
عبدالکریم گراوند ظهر یکشنبه در نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع رونق تولید اظهار داشت: در راستای رفع مشکلات و تامین نیازهای واحدهای صنعتی و تولیدی استان بوشهر تلاش ویژه ای داریم.
وی با تاکید بر لزوم تلاش بانکها برای تقویت تولید و کمک به رقع مشکلات موجود بیان کرد: در حوزه تولید باید با نگاه تسهیل گری حمایت های لازم انجام شود و دستگاه های اجرایی و بانک ها در حوزه اقتصادی و رونق تولید عزمی جدی داشته باشند.

استاندار بوشهر با بیان اینکه توسعه کارآفرینی و تولید با به صورت ویژه در جامعه نهادینه شود، اضافه کرد: برای رفع موانع در بخش تولید باید تلاش بیشتری شود و همه پایکار باشند و چاره اندیشی و گره گشایی کنند.
وی با اشاره به پیشتاز بودن استان بوشهر در پرداخت تسهیلات رونق تولید در کشور خاطرنشان کرد: استان بوشهر عملکرد خوبی در این زمینه داشته است و از دیگر منابع نیز باید برای رفع موانع تولید استفاده شود.
گراوند ادامه داد: هزار و ۵۰۰ واحد تولیدی در استان بوشهر فعال هستند که باید زمینه رونق این بخش فراهم شود و شاهد تحقق تعهدات شهرستان های استان بوشهر در عرصه رونق تولید و طرحهای اقتصادی بر اساس برنامه زمان بندی باشیم.
وی احیا و فعالسازی واحدهای تولیدی نیمهفعال و راکد و تکمیل واحدهای دارای ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی به بالا را از اولویتهای استان دانست و افزود: رونق تولید تنها راه مقابله با تحریمهای ظالمانه آمریکا است.
استاندار بوشهر با اشاره به اینکه باید به موضوع تولید نگاهی خاص شود، تصریح کرد: در صورتی که تولید، بازار، کسب و کار رونق یابد، ضمن جلوگیری از رکود و ایجاد بازارهای فعال، موفقیت بزرگی در حوزه اقتصادی ایجاد می شود.
مهر