کد خبر: 118234 ، سرويس: ورزش
تاريخ انتشار: 04 مهر 1398 - 07:57
تارتار: بازی بی‌روح بود و تیم‌ها شانسی گل زدند

اتحادخبر: سرمربی نفت مسجد سلیمان با اشاره به غیبت هواداران در این دیدار گفت که بازی تیمش با شهر خودرو بی‌روح بوده و هر دو تیم شانسی و اتفاقی گل زدند.

اتحادخبر: سرمربی نفت مسجد سلیمان با اشاره به غیبت هواداران در این دیدار گفت که بازی تیمش با شهر خودرو بی‌روح بوده و هر دو تیم شانسی و اتفاقی گل زدند.

 

مهدی تارتار بعد از تساوی تیمش مقابل شهر خودرو گفت: یک بازی بی‌روح را در ورزشگاه شاهد بودیم. فکر می‌کنم دو تیم موقعیت آنچنانی نداشتند اما مالکیت پدیده بیشتر بود. دو تیم به طور اتفاقی و شانسی گل زدند.

 

وی ادامه داد: هیچ تیمی به اندازه پدیده در این زمین به مفشار نیاور.د تیمشان فوق الاده هماهنگ بود به گل محمدی تبریک می‌گویم.

 

سرمربی نفت مسجد سلیمان خاطرنشان کرد: انصافا جای هواداران ما خالی است. امیدوارم آخرین بار باشد که هواداران در ورزشگاه نیستند. بازیکنان ما بی‌روحیه بود. یکی از دلایل مشکلات ما نبود هواداران و خستگی سفر از اصفهان بود. شرایط برای سفر با هواپیما فراهم نبود.

 

 

 

 ایسنا

 

لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/118234