
اتحادخبر: با حمایت مردم و مسئولین قرار گرفتن در نیمه بالای جدول دور از دسترس نیست/ امکانات زیرساختی فوتبال بوشعر ضعیف است.
اتحاد خبر: عبدالله ویسی در نشست خبری پیش از بازی تیمش برابر سپاهان گفت: با حمایت هواداران و مسئولین و همچنین فراهم شدن امکانات زیر ساختی در بوشهر می توانیم در رده های بالای جدول قرار بگیریم.
به گزارش اتحاد خبر؛ عصر روز جمعه یکم شهریور ماه عبدالله ویسی در نشست خبری پیش از بازی تیمش برابر سپاهان حاضر شد و سؤالات خبرنگاران حاضر در این نشست پاسخ داد.

سرمربی تیم فوتبال شاهین شهرداری بوشهر در ابتدای این نشست با اشاره به تقابل تیمش برابر سپاهان اصفهان گفت : بازی سختی مقابل سپاهان پیش رو داریم و نمی توان گفت کدام تیم از قبل برنده هست و هر دو تیم می خواهند در بازی اول گام نخست را محکم بردارند و با کسب هر سه امتیاز امیدوار به ادامه لیگ باشند که ما این امید را داریم که با حمایت تماشاگران و تلاش بازیکنان سه امتیاز را در خانه دشت کنیم.
ویسی در خصوص نام و اعتبار تیم فوتبال سپاهان عنوان کرد: شخصیت تیم سپاهان برای من و همه اهالی فوتبال پرواضح و روشن است و من سال ها آنجا بازی کردم و یک سال هم سرمربی بودم و عرق خاصی به آنجا دارم ولی در حال حاضر تیم من شاهین است و باید از حق و حقوق این تیم، اعتبار و آرم شاهین مقابل سپاهان، تیم های خوزستانی و سایر تیم هایی که به آن ها تعلق خاطر دارم دفاع کنم و این امر با حمایت همه جانبه هوادران و مسئولین در طول فصل امکان پذیر است.
سرمربی تیم شاهین شهرداری بوشهر با بیان این موضوع که تیمش به دلیل صعود تازه به لیگ برتر برای اکثر تیم ها ناشناخته است افزود: امیدواریم فردا یک سورپرایز خوب برای هواداران داشته باشیم و با حمایت طرفداران خود در ورزشگاه آنقدر خوب بازی کنیم که همه فوتبال ایران به شاهین احترام بگذارند و از این طریق بتوانیم از نام و اعتبار شاهین دفاع کنیم.
عبدالله ویسی در خصوص هدف گذاری شاهین شهرداری بوشهر در لیگ برتر و موضوع تثبیت این تیم برای سال اول در لیگ عنوان کرد: نام و اعتبار شاهین بالاتر از هدف ابقا و ماندن در لیگ است و ماندن در لیگ برتر راحت است اما این مهم پشتوانه، تلاش و سختکوشی می خواهد و با این مجموعه ای که وجود دارد و انگیزه ای که بین بازیکنان تیم، اهالی رسانه و مردم وجود دارد این امید را به ما می دهد که بتوانیم در لیگ برتر بمانیم و حتی در رده های بالای جدول رده بندی نیز قرار بگیریم.
وی در خصوص امکانات سخت افزاری فوتبال در بوشهر وگلایه اش در این مورد گفت: من به دنبال امکانات خوب برای شاهین هستم و تمام تلاش خود را نیز در این باره می کنم ولی وقتی یک سرمربی بزرگ به کشور ما می آید و با هواپیمای اختصاصی سفر می کند ولی در مقابل آن تیم ما مشکل جدی رختکن دارد و مجبور هستیم که زیر درختان لباس خود را عوض کنیم که این موضوع اصلا لایق فوتبال و مردم شهر بوشهر نیست و اگر گلایه هایی هم مطرح می شود بخاطر این است که مسئولین همت کنند تا این زیرساخت ها درست شود و یک رختکن و زمین تمرین مناسب داشته باشیم چرا که فردا همه این امکانات برای شهر بوشهر می ماند و برای آینده نیز خوب است.
ویسی در خصوص نقل و انتقالات تیم شاهین شهرداری بوشهر نیز افزود: در بازار نقل و انتقالات به ۹۰ درصد اهداف خود در این زمینه رسیدیم و ۱۰ درصد بقیه را باید بازیکنان تیم کمک کنند تا آن خلا جبران شود و در مورد جذب بازیکنان خارجی نیز دو بازیکن گرجستانی با هزینه کمتر از ۷۰ هزار دلار به خدمت گرفتیم که با توجه به بضاعت تیم ما خرید های خوبی انجام دادیم که اگر می خواستیم از طریق ایجنت ها بازیکن خارجی جذب کنیم باید هزینه های بیشتری را پرداخت می کردیم که در توان باشگاه نبود و نباید این موضوع را هم نادیده گرفت که کیفیت یک بازیکن توی زمین بازی مشخص می شود نه قیمت گذاری آن بیرون زمین.