کد خبر: 115907 ، سرويس: استان بوشهر
تاريخ انتشار: 12 مرداد 1398 - 07:46
۷ کشته و زخمی در تصادف پژو و سمند

اتحادخبر: رئیس هلال احمردشتستان با اشاره به وقوع تصادف در محور دالکی به برازجان در جاده دشتستان گفت: در این حادثه که بین دو خودرو پژو و سمند رخ داد ۳ نفر جان باختند و ۴ نفر به شدت مصدوم شدند.

اتحادخبر: رئیس هلال احمردشتستان با اشاره به وقوع تصادف در محور دالکی به برازجان در جاده دشتستان گفت: در این حادثه که بین دو خودرو پژو و سمند رخ داد ۳ نفر جان باختند و ۴ نفر به شدت مصدوم شدند.

 

احسان دانشگر، رئیس هلال احمردشتستان با اشاره به اینکه امدادگران هلال احمر دشتستان شبانه‌روز در رسیدگی به حوادث آماده‌باش هستند اظهار داشت:

 

امدادگران هلال احمر دشتستان در تمامی محورهای مواصلاتی در رسیدگی به آسیب دیدگان با تجهیزات و وسائل لازم شبانه‌روزی خدمات رسانی می‌کنند.

 

وی با اشاره به تصادف در محور دالکی گفت: شامگاه جمعه در برخورد دو خودرو پژو و سمند 7 نفر حادثه دیدند که امدادگران پایگاه امداد جاده‌ای دریاقلی و شهدای زیارت دشتستان در کوتاه‌ترین زمان در محل حادثه حضور یافتند.

 

رئیس هلال احمر دشتستان با بیان اینکه در این حادثه 3 نفر جان باختند گفت: در این حادثه علاوه براینکه سه نفر جان خود را از دست دادند 4 نفر به شدت مصدوم شدند.

 

دانشگر با بیان اینکه 4 نفر به مراکز درمانی اعزام شدند خاطر نشان کرد: در این حادثه یک نفراز مصدمان به مرکز هلال احمر و سه نفر از زخمی‌های دیگربه مرکز درمانی برازجان انتقال داده شد.

 

وی با بیان اینکه این حادثه در 10 کیلومتری جاده برازجان به دالکی رخ داد بیان کرد: پلیس راه و راهداری دراین حادثه حضور یافتند و ترافیک ایجاد شده را کنترل کردند.

 

 

 

  تسنیم
لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/115907