کد خبر: 114156 ، سرويس: استان بوشهر
تاريخ انتشار: 04 تير 1398 - 11:01
به منظور بازدید از پروژه های آموزشی؛
معاون وزیر و رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور به استان بوشهر سفر می کند

اتحادخبر: معاون وزیر و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور به منظور پیگیری و بازدید از پروژه های آموزشی و همچنین پروژه های در دست اجرا به استان بوشهر سفر می کند.

اتحادخبر: معاون وزیر و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور به منظور پیگیری و بازدید از پروژه های آموزشی و همچنین پروژه های در دست اجرا به استان بوشهر سفر می کند.

 

به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان بوشهر، مهراله رخشانی‌مهر در ادامه سفرهای استانی به منظور بازدید از پروژه‌های آموزشی و افتتاح چند فضای آموزشی امشب وارد استان بوشهر می شود.


رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور در ابتدای این سفر نشستی با هئیت مدیره مجتمع خیرین استان و همچنین کارکنان اداره کل نوسازی استان خواهد داشت.


رخشانی‌مهر در ادامه در ادامه سفر از پروژه های شهرستان های دشتستان، گناوه، بوشهر، تنگستان، دیر، جم، کنگان و عسلویه بازدید خواهد کرد.


شایان ذکر است، در این سفر سرپرست آموزش و پرورش و مدیرکل نوسازی مدارس استان، و برخی از مسئولان استان وی را همراهی می‌کنند.

لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/114156