کد خبر: 112092 ، سرويس: ورزش
تاريخ انتشار: 19 ارديبهشت 1398 - 00:34
نشست مدیر کل ورزش و جوانان استان با هیأت های ورزشی دشتستان
بهروزیان فرد : ورزش دشتستان برای ما خاص و ویژه است +جزییات و تصاویر

اتحاد خبر:نشست هم اندیشی مدیر کل ورزش و جوانان استان بوشهر با روسای هیأت های ورزشی شهرستان دشتستان ١٨ اردیبهشت ماه ٩٨ در سالن اداره ورزش و جوانان برگزار شد . به گزارش اتحاد خبر،در ابتدای این جلسه رئیس اداره ورزش و جوانان دشتستان ضمن عرض تبریک به مناسبت فرا رسیدن ماه پر خیر و برکت رمضان ، با اشاره به فعالیت گسترده ...

اتحاد خبر_سیده ریحانه دباغ:نشست هم اندیشی مدیر کل ورزش و جوانان استان بوشهر با روسای هیأت های ورزشی شهرستان دشتستان ١٨ اردیبهشت ماه ٩٨ در سالن اداره ورزش و جوانان برگزار شد .



به گزارش اتحاد خبر،در ابتدای این جلسه رئیس اداره ورزش و جوانان دشتستان ضمن عرض تبریک به مناسبت فرا رسیدن ماه پر خیر و برکت رمضان ، با اشاره به فعالیت گسترده ورزشکاران شهرستان گفت: کسب افتخارات مهم تمامی ورزشکاران این شهرستان در رقابت های کشوری و بین المللی ریشه در فعالیت مناسب هیأت های ورزشی دارد چرا که هیأت های ورزشی بازوان اجرایی اداره ورزش و جوانان  هستند .

علی محمد کمارج حاجی با اشاره به حمایت های مدیر کل ورزش و جوانان استان بوشهر افزود : بدون شک پشتوانه و دل گرمی جناب بهروزیان فرد سبب شده که کارهای مهمی در ورزش شهرستان صورت پذیرد .

مدیر کل ورزش و جوانان استان بوشهر نیز گفت : بازدیدهای خود را از ابتدای سال جاری به صورت رسمی آغاز کرده ایم که برای شروع امروز میهمان دشتستانی ها هستیم چرا که ورزش این شهرستان برای ما بسیار خاص و ویژه است .



احمد بهروزیان فرد با توجه به عملکرد مناسب هیأت های ورزشی دشتستان اظهار داشت : یکی از علت های موفقیت اداره  ورزش و جوانان دشتستان ، حضور افراد باتجربه و ورزشی در عرصه ورزش است که باعث شده این شهرستان در اکثر هیأت ها عملکردی مناسب داشته باشد .

ایشان با اشاره به فعالیت هیأت های ورزش های همگانی و بازیهای بومی و محلی  دشتستان خاطرنشان کرد : در سال ۹۷ دو هیات تلاش های بسیار ویژه ای در جهت شور و نشاط مردمی داشتند و از   یوسف اطمینان و علی پورجم روسای این دو هیأت تشکر و قدردانی نمود .

رئیس هیأت ورزش های همگانی شهرستان دشتستان نیز با تقدیر از تلاش های علی محمد کمارج حاجی گفت : باید شاخص ارزیابی وجود داشته باشد و به هیأت هایی که تلاش و فعالیت های بیشتری دارند توجه بیشتری صورت گیرد چرا که بی توجهی به آنها و نادیده گرفتن تلاش ها ، سبب پایین آمدن انگیزه ها می شود .



در ادامه نیز تعدادی دیگر از روسای هیات های ورزشی به بیان مشکلات زیر مجموعه های خود پرداخته و خواستار کمک های مالی و معنوی به ورزشکاران خود شدند .


















































لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/112092