به گزارش اتحادجنوب، دكتر مرتضی بحرانی روز یكشنبه در جمع خبرنگاران افزود: در این طرح چهار هزار و492مورد بازدید از یكهزار و13مركز عرضه، رستوران و كشتارگاه صورت گرفت وهفت مركز عرضه متخلف به مراجع قضایی معرفی شدند.
به گزارش اتحادجنوب، دكتر مرتضی بحرانی روز یكشنبه در جمع خبرنگاران افزود: در این طرح چهار هزار و492مورد بازدید از یكهزار و13مركز عرضه، رستوران و كشتارگاه صورت گرفت وهفت مركز عرضه متخلف به مراجع قضایی معرفی شدند.
وی اضافه كرد: اكیپهای قرنطینه و كنترل و نظارت بهداشتی بر تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی از قبیل گوشت قرمز، ماهی، میگو، مرغ، تخم مرغ و سایر فرآوردهها از 26 اسفند سال 91 فعالیت خود را در این استان آغاز كردند.
بحرانی اظهار كرد: این افراد در قالب 27 اكیپ بهداشتی تا پایان تعطیلات نوروزی سالجاری در دو شیفت كاری از ساعت هشت صبح تا 20 شب كار خود را انجام دادند.
مدیركل دامپزشكی استان بوشهر افزود: در بازرسیهای بهعمل آمده در این طرح 27 مورد نمونه برداری از محمولهها از كشتارگاههای دام و طیور، مراكز عرضه و فروش فرآوردههای خام دامی، رستورانها و غذا فروشیها صورت گرفت.
وی گفت: نظارت بهداشتی و قرنطینهای دامپزشكیبجد در دیگر ایام سال نیز انجام میشود و مجموعه دامپزشكی نسبت به تضمین سلامت مواد غذایی در جامعه حساسیت ویژه دارد./ص
ایرنا