کد خبر: 110549 ، سرويس: ورزش
تاريخ انتشار: 16 فروردين 1398 - 11:55
هفته سی ام لیگ دسته اول فوتبال کشور
پیروزی شاهین شهرداری بوشهر در خانه برابر قشقایی شیراز + تصاویر

اتحاد خبر:شاهین شهرداری بوشهر در هفته سی ام رقابت های لیگ دسته اول فوتبال کشور در خانه میزبان تیم فوتبال قشقایی شیراز بود که با نتیجه دو بر صفر به پیروزی رسید تا‌ جایگاه خود در رده دوم جدول رده بندی را تثبیت نماید و همچنان امیدوار به صعود به لیگ برتر باشد.

اتحاد خبر- محمد شفیعی: شاهین شهرداری بوشهر در هفته سی ام رقابت های لیگ دسته اول فوتبال کشور در خانه میزبان تیم فوتبال قشقایی شیراز بود که با نتیجه دو بر صفر به پیروزی رسید تا‌ جایگاه خود در رده دوم جدول رده بندی را تثبیت نماید و همچنان امیدوار به صعود به لیگ برتر باشد.


به گزارش اتحاد خبر؛ دیدار تیم های شاهین شهرداری بوشهر و قشقایی شیراز از سری مسابقات لیگ دسته اول فوتبال کشور جام آزادگان ، بعد از ظهر پنجشنبه پانزدهم فروردین ۹۸ با حضور بیش از پنج هزار نفر تماشاگر در ورزشگاه شهید بهشتی بوشهر برگزار گردید که با نتیجه دو بر صفر به سود شاهین شهرداری بوشهر به پایان رسید تا  در روز پیروزی دیگر تیم های مدعی صعود به لیگ برتر بتواند جایگاه خود در رده دوم جدول رده بندی را تثبیت کند و‌امیدوار به سه بازی آینده خود در لیگ باشد.

گزارش بازی: شاگردان عبدالله ویسی که آخرین بازی خود در لیگ را در آخرین روزهای سال ۹۷ با تساوی به پایان رسانده بودند در غیاب چند بازیکن تأثیر گذار خود از جمله میلاد شعبانلو هافبک طراح خود آمده بودند تا روزهای ابتدایی سال جدید را با پیروزی آغاز نمایند که در ابتدای نیمه ا‌ول با بازی محتاطانه خود سعی در کنترل بازی و محک زدن حریف داشتند تا بتوانند تاکتیک خود را در ادامه بازی به تیم مقابل دیکته نمایند که ترفند آن ها در دقیقه ۲۱ بازی نتیجه داد و به دلیل خطای بازیکنان تیم قشقایی از روی یک ضربه ایستگاهی و با ضربه سر امیرحسین موسی زاده گل اول تیم شاهین شهرداری به ثمر رسید تا نتیجه بازی یک بر صفر به سود شاهین شهرداری دنبال شود که‌ همین نتیجه تا پایان نیمه اول بازی پابرجا ماند.


با شروع نیمه دوم تیم فوتبال قشقایی شیراز در یک ربع اول این نیمه برای جبران گل خورده خود بازی را در همان ابتدای کار در اختیار گرفتند و به خط دفاعی تیم فوتبال شاهین شهرداری بوشهر فشارهایی را وارد آوردند ولی نتوانستند از کمربند مستحکم خط دفاعی این تیم نفوذ کنند و حملات همه جانبه آن ها در ابتدای نیمه دوم بی حاصل ماند تا در یک ضد حمله و پاس توی عمق هافبک های شاهین شهرداری در دقیقه ۵۲ حسین مالکی توانست  با یک بغل پای دقیق دروازه قشقایی را برای دوم در این بازی باز کند تا خیال خود و کادر فنی و همچنین هواداران پر شور شاهین شهرداری را بابت پیروزی احتمالی و ماندن در کورس صعود به لیگ برتر راحت کند.


در ادامه این بازی تیم فوتبال قشقایی شیراز به دلیل عدم ارتباط مناسب بین خط هافبک و حمله خود نتوانست موقعیت خاصی را تا پایان بازی به جز چند شوت از راه دور ، روی دروازه شاهین شهرداری خلق کند اما در نقطه مقابل این بازیکنان شاهین شهرداری بوشهر بودند که با بی دقتی محض خصوصا محمد محبی موقعیت های خوب گلزنی خود را یکی پس از دیگری از دست دادند تا بازی با همان نتیجه دو بر صفر به پایان برسد.

هفته سی ام لیگ دسته اول فوتبال کشور جام آزادگان، پنجشنبه ۱۳۹۸/۰۱/۱۵ ساعت ۱۷:۱۵ ، ورزشگاه شهید بهشتی بوشهر

اسامی داوران :
داور : کمیل غلامی
کمک داور اول: محمدعلی پور متقی
کمک داور دوم: موسی مه آبادی
داور چهارم: علی عبدالهی

ترکیب شاهین شهرداری بوشهر:

سجاد بیرانوند
علی رئیسی
امیرحسین موسی زاده(G)
محمد محبی
میلاد صارمی ( دقیقه ۸۶، مهدی چاه کوتاه زاده)
کمال الدین نیک خوی
بهروز نوروزی فرد
حسین مالکی(G)- ( دقیقه ۷۰، علی نظری)
محسن فیاض بخش ( دقیقه ۵۸، رضا دهقان)
بهمن سالاری
مرتضی غلامعلی تبار

سرمربی : عبدالله ویسی

ترکیب قشقایی شیراز:

مسلم حق شناس
مسعود اسدی آهنگر
آرش زارع
پوریا زارع مهذبیه
علی آزاد منش ( دقیقه ۷۳، مصدق دریس)
حمیدرضا عبدالهی
حسین صادقی
مرتضی سنجانکی( دقیقه ۶۳، علی مصلی نژاد)
سید محمد مهری
علیرضا شاهسوندی ( دقیقه ۵۷، سهیل نیک نام)
محمد جواد عباسی

سرمربی: مهدی فروردین

اخطار :
شاهین شهرداری بوشهر : بهمن سالاری دقیقه ۸۶ وعلی نظری دقیقه ۸۰

قشقایی شیراز: حمیدرضا عبدالهی دقیقه ۵۱

موقعیت خطرناک :
محمد محبی در دقایق ۵، ۳۳ ، ۷۰و ۸۸
و بهمن سالاری در دقیقه ۹۳، برای شاهین شهرداری بوشهر
از نکات جالب توجه این بازی می توان به حضور هوادارن پر شور و‌ پر تعداد تیم قشقایی شیراز در ورزشگاه شهید بهشتی بوشهر اشاره نمود که تا آخر این بازی با نهایت ادب و احترام به تشویق تیم خود پرداختند./ص

 

لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/110549