کد خبر: 10893 ، سرويس: جامعه
تاريخ انتشار: 07 فروردين 1392 - 20:00
حسنوند: احداث کمپینگ‌های بزرگ در استان بوشهر ضروری است

فریدون حسنوند در حاشیه بازدید از ستاد تسهیلات سفرهای نوروزی گناوه اظهار داشت: دراین ارتباط از فروردین جاری برنامه ریزی لازم برای احداث این کمپینگ ها در شهرهایی که پذیرای جمعیت زیاد مسافر و گردشگر نوروزی هستند، انجام شود.

به گزارش اتحادجنوب به نقل از روابط عمومی استانداری بوشهر، فریدون حسنوند در حاشیه بازدید از ستاد تسهیلات سفرهای نوروزی گناوه اظهار داشت: دراین ارتباط از فروردین جاری برنامه ریزی لازم برای احداث این کمپینگ ها در شهرهایی که پذیرای جمعیت زیاد مسافر و گردشگر نوروزی هستند، انجام شود.

وی اظهارکرد: ایجاد کمپینگ های بزرگ باید دارای امکانات متنوع باشند تا بتوان خدمت رسانی بهتر و شایسته ای برای هزاران نفر از هموطنان در ایام تعطیلات نوروز آینده ارایه شود.

وی گفت: دراین کمپینگ ها باید مکان های لازم برای دستگاه های خدمات رسان و نیروهای نظامی، انتظامی و بسیج درنظر گرفته شود.

استانداربوشهر افزود: بندر گناوه در اولویت این کمپینگ ها قرار دارد و قرارشد مقدمات احداث این مجموعه در دونقطه ساحلی این بندر در اردیبهشت سال جاری آغاز شود تا مسافران و گردشگران نوروزی در کمال رفاه و آسایش، نوروز خود را باخاطره ای خوش سپری کنند.

شهرستان گردشگری گناوه در شمال استان بوشهر درتعطیلات نوروز گذشته پذیرای بیش از چهارمیلیون نفر از هموطنان از اقصی نقاط کشور بود./ص

لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/10893