
استاندار فارس با حضور در جمع مشاتاقان و زائران حرم حضرت احمد بن موسي(ع) لحظه سال تحويل را در اين حرم مقدس حضور يافت.
استاندار فارس با حضور در جمع مشاتاقان و زائران حرم حضرت احمد بن موسي(ع) لحظه سال تحويل را در اين حرم مقدس حضور يافت.
به گزارش روابط عمومي و امور بين الملل استانداري فارس، در حالي كه صحن مطهر حرم كاملاً از زائران پر شده بود، استاندار فارس با شركت در يك برنامه تلويزيوني از حرم شاهچراغ(ع) با مردم فارس سخن گفت.
حسين صادق عابدين اظهار داشت: بيشترين نقش در مسير توسعه استان بر عهده مردم است و خوشبختانه مردم فارس از هيچ كوششي براي توسعه كوتاهي نمي كنند.
همچنين استاندار فارس به مناسبت آغاز سال جديد با حضور در دفتر حضرت آيت الله ايماني نماينده ولي فقيه در استان و امام جمعه شيراز با ايشان ديدار و گفتگو كرد.
نماينده عالي دولت در استان فارس همچنين با حضور در بيت حضرت آيت الله محمد رضا حدائق و همچنين دفتر حضرت آيت الله سيد علي اصغر دستغيب نماينده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبري، با ايشان ديدار و ضمن تبريك سال نو براي تمام علماي شيراز، آرزوي سلامتي و تندرستي كرد./ح